perjantai 28. toukokuuta 2010

Lisää esittäytymistä

Eilisestä harrastuslistasta (heh, se mikään lista ollut) puuttui valokuvaus. Aina olen heilumassa kameran kanssa kaikkien muiden riemuksi (=harmiksi). Tulee sitten toisinaan löydettyä jotain pientä, joka kameralla vangittuna puhuttelee myöhemminkin. Esimerkkinä tuo Blogin otsikkokuva, muutaman vuoden takaa sateiselta meren rannalta Sipoosta. Jotenkin aika herkkä tuo hanhen höyhen on, mutta saa nyt kuvastaa tässä niitä pieniä asioita, jotka arjessa voivat pysäyttää.


Tästä kuvasta taas näkyy, että joskus joutuu nuo kukatkin poseeraamaan, jos muuta kuvattavaa tai tekemistä ei löydy. Tämä on myös ollut pitkään harkinnassa, josko siitä joskus teettäisi ison taulun olohuoneen seinälle.


Kaipa tässä heti alkuun on myös esiteltävä mammanpoikakin. Hän (joidenkin mielestä eläimistä kuuluu sanoa "se") on Peto. Viisi vuotias ja puhtaasti maatiaiskissa. Oli elämänsä ensimmäiset vuodet pelkästään kaupunkilainen sisäkissa, jonka ulkoilut rajoittui ainoastaan parvekkeelle (sekin lasitettu). Nyt sitten vuoden verran on harjoiteltu ulkoilua omalla takapihalla. Onneksi on arka kissa niin ei yritä karata, mitä nyt muutaman kerran on naapureiden pihoja käynyt tarkastamassa. Tuskin selviäisi ihan vapaana tuolla ulkona. Tämän nuoren herran metkuista luultavasti tulen toisinaan kirjoittamaan, on sen verran ihanan rasittava otus.

Tässäpä tämä tänään. Nyt voisin viettää illan puikkoja heilutellen. Työn alla syksyllä esikoulun aloittavalle kummitytölle liivimekko, saa nähdä tuleeko ennen elokuuta valmiiksi (on noita muitakin käsitöitä kertynyt tuohon odottamaan). Huomenna on tarkoitus lähteä Jyväskylään tikkoja viskomaan, toivottavasti on sitten mitalikuvia ja -uutisia kerrottavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.