maanantai 31. toukokuuta 2010

"Virkeänä" uuteen viikkoon


Viikonloppu menikin sitten taas nopeasti ohi. Ehti siitä toki hetken nauttiakin.

Lauantai meni Jyväskylässä tikkakisoissa. Itse en pärjännyt lainkaan (aloittelija kun olen) ja mies sai hopiaa. Niitä mitalikuvia ei nyt tullut otettua, kun aamulla kiireessä unohdin kameran kotiin.

Sunnuntain sai sitten aloittaa ihanalla kiireettömällä aamulla. Niistä pitää nauttia, kun on harvassa tässä kodissa moiset. Päätin sitten hyvän oloni myötä kokeilla anopin reseptiä ja tein miehelle munakasta. Se on sellainen lettujen ja munakkaan sekoitusresepti :D. Onnistuin.. ainakin mies ihan mielellään sitä söi ja sanoi, että saa tehdä toistekin. Pisteet minulle!

Muuten tuo päivä kuluikin sitten tv:n parissa (tallentava digiboxi on pelastus meneville ihmisille); formulaa, C.S.I., leffa ja illalla vielä Helppo Elämä (joka ainakin minun harmikseni jäi taas tauolle).

Hiukan jaksoin eilen neuloakin, pian on kummitytön mekosta takakappale valmis, joten kesäloman projektiksi jäänee tuo etukappale ja viimeistely.


On tässä suurempikin projekti käynnissä käsitöiden osalta. Noita kuvan pikkuisia liivimekkoja on tarkoitus tehdä monia erilaisia (kuvassa mekot on vielä nappeja ja viimeistelyjä vailla) ja koittaa niitä myydä pieni lisätulo toiveissa. Mekot on lähes kaikki tarkoitus valmistaa kierrätyskankaista, joten melko retroa on tulossa. Ystävä tuossa lauantaina juuri kyseli, että mistä moinen idea, mutta en siihen osannut vastata. Ehkäpä se kuitenkin kumpusi tästä käsityö intohimosta ja noista kankaista, jotka ei meinaa mahtua säilytykseen. Näitä on nyt tällä hetkellä "tuotannossa" kahta kokoa, 86 ja 98. Ovat melko reilua ja leveää mallia, joten tuo 86 menee varmasti tuohon 98 kokoon asti ja 98 sitten ainakin 104 kokoon asti. Pitäisi tosiaan taas joku ilta ottaa tuo ompelukone tuohon pöydälle ja surauttaa (yksi valmiiksi leikattu mekko tuossa on jo myytyjen pinossa). Näitä tosiaan saa kysellä, jos on tarvetta pikkuisille mekkosille, laitan kuvia valmiista mekoista myöhemmin, kun kuitenkin ne kuvaan myyntiä varten.

Jahas, sitten olisi aika lähteä töihin. Tänään onneksi vain suunnittelupäivä, saa vähän rennommin ottaa työajalla. Illalla taas tikkoja viskomaan tuohon muutaman kilometrin päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.