torstai 24. kesäkuuta 2010

Hankala saalis
Suuri saalistajakissa Peto sai tänä aamuna saaliin. Itse pyydystysoperaatio meni melkolailla käsikirjoituksen mukaan, mutta.. Mitä tehdä, kun suussa on suriseva kärpänen? Ei auta vaikka koittaa pitää suun tiukasti kiinni ja koikkalehtii pitkin pihaa hölmön näköisenä. Pakko se on jotenkin saada sylkäistyä maahan, jotta sitä voi läpsiä ennen sen syömistä. Oli melkoisen hauskan näköistä tuo kissan operaation seuraaminen, sain siitä ehdottomasti päivän parhaat naurut. Jälkikäteen harmitti, kun en tajunnut hakea kameraa ja ottaa videokuvaa siitä koikkalehtimisesta, olisitte saaneet muutkin nauraa.


Aamupäivästä kävin taas shoppailemassa. On ihanaa, kun lomalla voi käydä kaupoilla jo aamusta, niin ei tarvitse koko ajan kelloa kyttäillä, että joko pitäisi olla kotona ruokaa laittamassa tms. Sain vihdoin haettua lisää juuttinarua, jotta voin toteuttaa virkkausideoitani. Kirppikselläkin pyörähdin. Mukaan tarttui taasen muutama kangas, tällä kertaa trikoota. Löysin myös unelmapöydän itselleni, pöytä oli täynnä kaikenlaisia nappeja, kanttinauhoja, nyörejä, vetoketjuja, pitsejä yms. Olisi siihen varmaan saanut tuhlattua paljonkin rahaa, mutta olin sitkeä ja mukaan lähti vain 31 metriä kanttinauhoja. Ehkä niillä taas pärjää. Kuvan sisustussydämet tulivat myös kirppiksellä vastaan ja kun myyjä ei arvostanut omaa tai jonkun muun käsityötä, hintaa noilla ihanuuksilla oli yhteensä vain 2,5€. Nyt ne sitten odottavat parempaa paikkaa ja roikkuvat makuuhuoneen ikkunassa. Ei hullummat siinäkään.


Päivä on ollut todella lämmin. Pihassa touhutessa aurinko oikein poltteli ihoa ja autossa ja sisällä olo oli, kuin saunassa. Kuumuudesta huolimatta sain vihdoin kuitenkin siivottua (hyvä minä). Kyllä on ainakin säät suosineet tätä loman alkua, toisaalta jo toivoisin yhtä sadepäivääkin, niin voisin ihan rauhassa linnoittautua sisälle tekemään käsitöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.