tiistai 29. kesäkuuta 2010

Lomatouhujen päivitystä


Pitkän (jopa 3 päiväisen) juhannustauon jälkeen on tehtävä jo toinen postaus tänään. Kolmeenkin päivään mahtuu melko paljon touhuja. Juhannus itsessään meni hyvinkin perinteisesti; aatto naapurissa grillaillen ja muutamia juhannusjuomia nauttien ja itse juhannuspäivä sitten kotosalla leffojen ja makoilun merkeissä. No tuo keskikesän juhla on vain kerran vuodessa.Sunnuntaina sitten saikin jo jotain aikaan. Sain nimittäin varattua kirppispöydän itselleni. Torstaina on vientipäivä ja olenkin tässä jo jonkin verran laittanut myytäviä tavaroita kasaan. Huomenna, jos vaikka oikein ahkeroisi ja keräisi tavarat jo autonkonttiin odottamaan.

Eilen kävin taas pyörähtämässä Ikeassa. Ja vaikka lähdinkin ihan vaan siskon ja siskon miehen mukaan "seuraneidiksi" tarttui sieltä taas jotain mukaan. Tälläkään kertaa ei onneksi mitään suurta ja kamalan kallista. Enemmän taisi mennä siihen Ikea food-kauppaan, sieltä kun oli pakko saada hirvipastaa, ruotsalaista näkkäriä ja suklaata (joka oli tarjouksessa, enhän minä muuten). Ja nyt on pakko kehuskella, kun niin harvoin tulee ääneen ja muillekin sanottua. Ikeasta palattuamme, saimme koko porukka minun rakkaan mieheni tekemää makaronilaatikkoa. Kyllä on sitten ihana mies.


Tämän päivän postin vienti reissulla "eksyin" Tiimariin. Siellä oli hylly jossa oli iso lappunen "Askartelulöytöjä" ja minähän tietenkin tein löytöjä. Kuvan satsi maksoi yhteensä vain 4 euroa, enemmänkin olisin ostanut, mutta maltoin kuitenkin mieleni.


Tiimari sijaitsee ihan torin vieressä, niinpä siitä läpi kulkiessani tarttui mukaan tuore kauraleipä. Ihanaa, kun on kesä ja torikauppiaat. Päivälliseksi meillä sitten olikin sitä miehen eilen tekemää laatikkoa (oli sen verran reilu satsi), tuoretta leipää ja kotimaisista kasviksista tehtyä salaattia. Nami.

Olen tässä muutaman mekonkin ehtinyt leikkaamaan valmiiksi. Kokoina tällä erää 86 (oikealla pörriäiskangas), 98 (x2, pörriäiskangas ja tuo valkoinen pinkeillä kuvilla), 110 (vasemman puoleinen sinisävyinen) ja 128 (x2 keskimmäiset kankaat). Tuo valko-vaaleanpunainen ainakin pitäisi saada ennen viikonloppua ommeltua, että saisi toimitettua eteenpäin.

Tässä vielä ilta puuhteena ajelin miehen tukan taas 3mm mittaan. Huomenna taas uusia kuvioita ja lomatouhuja.


PS. Tänään löytyi muutama blogiarvontakin. Puulaatikossa on arvonta 7.7. asti. Palkintona olisi ihana sisustuslinnunpönttö. Kesäkukallakin on ihka ensimmäinen arvonta käynnissä, osallistumisaikaa 4.7. asti. Kannattaa käydä osallistumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.