maanantai 7. kesäkuuta 2010

Muumihulluus

Ihmisillä on erilaisia hullutuksia, minulla se kohdistuu noihin muumeihin. Mikähän noissa lähinnä lastenastioita muistuttavissa mukeissa oikein on, kun niitä on vaan aina pakko ostaa lisää. Eikö nyt muutama astia riittäisi. Tiskissä ne ei sitten ole yhtään kivoja (meidän taloudessa, kun ei tiskikonetta ole). Kaikki muumiastiani ovat keräilystäni huolimatta käytössä, kun en nää mitään järkeä pitää niitä kaapissa pölyttymässä. Kissan yrityksestä huolimatta yksikään niistä ei ole saanut kolhuakaan.


Mukeja on kertynyt tähän mennessä 27 kpl.Kulhoja on 6, eli melko sopivainen määrä kattauksia ajatellen.Ja pitää tietysti olla myös kannu. Tämän sain äidiltäni synttärilahjaksi viime talvena.

"Kokoelmaan" kuuluu myös muutamia lusikoita ja harukka. Muumimamma kakkulapio olisi haaveissa, samoin kuin vuosien 2007 ja 2008 kesäsesonkimukit (delfiinisukellus ja rantaelämää). Mutta ei kaikkea voi kerralla saada. Ja noiden vanhempien mukien hinta on jo melkoinen, en näet ole ainoa muumien keräilijä.

2 kommenttia:

  1. Muumit on "ihquja" :D Sulla onkin varsin näyttävä kokoelma. Rohkeakin olet kun noin ne oot pinonnut ?! Meillä on pojilla omat muumimukit,mutta eivät käytössä...Ne kun on saatu pikkuisina joululahjoiksi, eikä sen vuoksi ole kärsitty käyttää.Huutiksessa olen joskus huvin vuoksi katsonut,että mitä noissta mukeista pyydetään ja kyllä on leuka loksahtanut välillä niistä hinnoista! Mutta niin kuin totesit niin keräilyhän sitä hintaa nostaa- valitettavasti. Itsekin hulluna keräilyyn olen huomannut, että riippuen keräilykohteen "tunnettavuudesta" sen hinta voi olla ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä :( Toivottelen hyviä löytöjä ja kuumaa kesää :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.