perjantai 11. kesäkuuta 2010

Perjantain porinoita


Oi ihanuus.. Perjantai! Viikonloppu tuli kuitenkin, vaikka viikolla todella väsyneenä tuntui, ettei työt lopu ikinä. Nyt voi taas muutaman päivän huokaista. Huomenna olisi taas tarkoitus heitellä tikkaa, tällä kertaa Turun suunnalla. Toivotaan taas hyviä osumia, jos ei itselle niin ainakin miehelle. Lomaan on enää 6 työpäivää, sitten saa levätä. Tuonne lomalistaan voisi tosiaan lisätä ainakin yhden kohdan -nuku ainakin muutama päivä. Sen verran on väsynyt olo, eikä pääkään meinaa jaksaa toimia.


Työviikko oli todella touhukas. Maanantaina alkoi kaksiviikkoinen päiväleiri. Leiriläiset ovat 1.-3. luokkalaisia tyttöjä ja poikia. Leirin ohjelmaan olemme suunnitelleet todella paljon kädentöitä ja askartelua ja se näyttää olevan lapsille kovasti mieleen. Keskiviikkona aloimme vääntämään rautalangasta koruja. Tuo surrilanka (talojen raudoitusten sitomisessa normaalisti käytetty rautalanka) taipuu melko helposti ja on sen vuoksi hyvä (ja halpa) askartelumateriaali myös lapsille.


Ja kun materiaalit ovat vapaasti käytössä ja lapsilla on riittävästi aikaa tehdä, pääsee luovuus ja innostuneisuus varmasti valloilleen. Ensimmäisessä kuvassa on oma tekemäni mallikoru (roikkuu tälläkin hetkellä kaulassa) ja tässä jälkimmäisessä lasten omia luovuuden ja taidon näytteitä. Kyllä lapset osaavat. Näistä materiaaleista täytyy sanoa, että en olisi itse uskonut, mutta minäkin nikkeliallergisena voin ihan huoletta pitää korua. Kolme päivää meillä innokkaimmat koruja tekivät, ensi viikolla on sitten ihan uudet materiaalit ja mallit esillä.


Pikku öttiäisiäkin ehdimme viikon varrella tekaista. Tämä pieni suloisuus joutui jo ennen maalia kameran uhriksi. Oli niin liikuttavan näköinen ja tuonne apiloiden joukkoon päästyään näytti niin kovin murheelliselta. Liekö eksyksissä raukka parka.


Eilen kävin töiden jälkeen ihan pikavisiitillä läheisellä kirppiksellä. Tai no pikavisiitiksi sen alunperin ajattelin, mutta kun sieltä noin ihania kankaita tarttui mukaan, niin menihän siellä sitten ihan hyvä tovi. Kerrankin osuin hyvään aikaan kirppistelemään ja löysin edullisia hintoja, kun ostoksiin meni alle 5€ rahaa. Nyt kun vaan se loma jo alkaisi niin olisi aikaa noitakin kankaita leikellä. Eilen myös päätin, että täytynee lomalla varata oma pöytä hetkeksi aikaa tuolta kirppikseltä niin saa noita turhuuksia pois nurkista ja ehkäpä muutaman liivimekonkin myytyä.

Nyt voisin tästä siirtyä hetkeksi ennen saunaa piikkimatolle makoilemaan. On melko hyvä keino naistenvaivojen selkäkipuun. Suosittelen kokeilemaan. Jos sitten vaikka saunan jälkeen saisi tuon kummitytön mekon takakappaleen valmiiksi. Ei siitä enää paljon puutu, ei vaan ole jaksanut viime päivinä tehdä yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.