keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Päiväunet piikkimatolla

Selkä päätti tänä aamuna ilmoittaa olevansa jo valmis lomalle, mutta joutuu nyt kuitenkin vielä muutaman päivän jaksamaan. Ei kyllä mitenkään ihanteellinen olotila työskennellä, kun joka askeleella sattuu, sen verran pahasti on alaselkä jumissa. Töistä tullessa sitten sain ainakin hetkellisesti oloa helpotettua piikkimatolla ja kun hiukan sai selän rennoksi niin unihan siinä tuli. No nyt on virkeä olo muutenkin ja pystyy vähän paremmin liikkumaankin illan askareissa.

Noita eilen kuvattuja liivimekkoja lupasin esitellä täällä. Ne ovat nyt kaikki 8 myynnissä huutonetissä, joten sieltäkin niitä voi käydä kurkkimassa. Löytyvät helpoiten, kun laittaa hakuun myyjätunnukseksi tellihani. Toivottavasti niistä ainakin joku menisi kaupaksi tuota kautta, lomalla sitten kokeilen tuota kirppispöytää varailla, josko sielläkin sitten jokunen.

Nämä ovat kokoa 86, mutta reilun leveän mallinsa vuoksi menevät vähän isommallekin.

Ja nämä kokoa 98 ja nämäkin menevät isommallekin.Nuo muumimekot ovat ihan suosikkejani, jos vaan olisi omia käyttäjiä niin jättäisin omaan kaappiin. Tässä kai kaikki tänään, huomenna luvassa taas jotain ihan muuta. Niin ja sitä ensimmäisen arvonnan palkintoakin olen tässä jo osittain mietiskellyt. Se siis sitten, kun lukijoita on 10.

2 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja olet tehnyt. retrokuosit on hurmaavan kauniita.

  Toivottavasti selän kanssa helpottaa! ikävä vaiva selkäkipu, ei tahtois kenellekään.

  Mukavaa illan jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kipu on kelju kaveri. Itsellä edellispäivän polkupyörälenkistä polvi äityi taas kiukuttelemaan ja kylmäpussia ja tulehduskipulääkitystä nyt ,jotta pääsisi kivuttomampiin puutarhapuuhiin. Voimia sinulle selän kanssa! Nuo mekot ovat AIVAN ihania!! Meidän 7vee neito on niin ikäisekseen pitkä, etten löydä helpolla kivaa lastenvaatetta. Tuommoisista unelmista tykkäisin tunikatyylisesti käytettynä vielä syksyllä koulun alkaessa:) Mutta pitäisi olla 134-140cm:(
  Täytyisi yrittää opetella itsekin ompelemaan. Liian harvakseltaan tartun ompelupuuhiin...
  Toivon kovasti, että selkäsi asettuu ja saat puuhastella kesästä ja auringosta nauttien!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.