keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pitkä pitkä päiväOmalta osaltani tämä päivä alkoi jo klo 04.00 kun heräilin kamalaan kuumuuteen. Niin kesä on ihana päivisin, mutta miksei vaikka joka yö voisi sataa vettä. En kuitenkaan jäänyt aikaista aamuani murehtimaan, vaan aikamoisella energialla aloin touhuamaan - pyykit koneeseen ja kahvi tippumaan jne.


Heti aamusta kannoin ompelukoneen ja saumurin keittiönpöydälle (kyllä, ainoa paikka missä mahdun kunnolla ompelemaan) ja aloin hommiin. Löysin muutama päivä sitten Kukikkaat kuosit-blogista kivan ja helpon pipan ohjeen. Ja kun varastossa oli noita kirpparilta mukaan tarttuneita trikoita niin pitihän sitä kokeilla. Tällainen tuli, ympärysmitta venyttämättä n. 40 cm (minkähän ikäiselle tuollainen mahtuu, itsellä kun ei noita sovittajia ole?).


Energiapuuskassani sain myös ommeltua tuosta pitkään nurkissa pyörineestä unikkokankaastakin tyynynpäällisen. Koko on 40x40cm. Nuo napit ei ole tuossa vielä kiinni, kun en oikein tiedä mitä koristusta siihen laittaisin, jotain se kuitenkin vaatisi. Kaipa se jossain vaiheessa tulee valmiiksi asti.


Yhden noista valmiiksi leikatuista liivimekoistakin sain valmiiksi asti (muut jäi kanttauksia vaille, kun loppui jaksamus). Tämä mekko oli ns. tilaustyö, ystäväni tarvitsi pienelle prinsessalle kesälahjan. Omasta laatikosta ei löytynyt mielestäni tarpeeksi hempeitä nappeja prinsessalle, niinpä sitten koristelin mekkoa pienillä yksityiskohdilla (pienet prinsessathan tykkäävät pikkuisista kauniista asioista).Aika pienillä jutuilla saa vähän prinsessamaisuutta noinkin pelkistettyyn liivimekkoon.

1 kommentti:

  1. Kivan näköönen tua tyynynpäällinen!

    Toivottavasti nämei oo kesän ainoat lämpööset päivät, ei oo kovin kiva maata sängynpohojalla...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.