torstai 1. heinäkuuta 2010

Heinäkuuhun humpsahdettiin


Tänään oli kirppis vienti päivä. Kuvan satsi meni näin alkuunsa tavaraa myyntiin. Lisäilen sitten, jos pöytä alkaa näyttää kovin tyhjältä. Mutta itse en ainakaan tykkää pöydistä, jotka oikein pursuavat tavaraa. Sellaisessa tulee aina "norsu posliinikaupassa"-olo. No toivotaan nyt, että jotain edes menisi kaupaksi, ettei tarvitsisi kaikkea kotiin takaisin kantaa. Tuo kuvassa näkyvä jakkara on miehen kouluaikainen käsityö. Näppärä ukko minulla.


Tietenkin se kirppis piti sitten katsoa läpi kun siellä kerran oli. Ja mukaan tarttui taasen kankaita, tällä kertaa myös tuommoista poikamaista puuha peteä, josko jotain poikamaistakin saisi ommeltua joskus. Pitäisi tuo oma vaatehuone siivota jonain päivänä oikein kunnolla, jotta saisi kankaatkin paremmin säilytykseen. Siellä vaan tuppaa olemaan niiiiin paljon kaikkea muutakin kuin vaatteita, meillä kun ei oikein muuta säilytystilaa sisällä ole.


Tässä on taas yksi aarteeni. Kummitytön maalaama taulu. Kokoa taululla on vain postikortin verran, niinpä se sulostuttaa eteisen ilmoitustaulua. Kuvassa on kissa ja kukkia. Ei ollut kovin paljon ikää neidillä tätä maalatessa, mutta silti on ihan tunnistettavat nuo kuvat.

Kesän alennusmyynneissä ollaan miehen kanssa pyöritty muutamana iltana ja sen verran tehokkaita shoppailijoita ollaan molemmat, että luulenpa tämän riittävän tälle kesää. Mukavia ostoksia ollaan kyllä tehty, itselle olen löytänyt niin housuja, kuin paitojakin ja yhden hameenkin.

Huomenna olisi taas ohjelmassa takapihan nurmikon leikkausta ja ehkäpä hiukan ompelua. Jos nuo keskeneräiset mekot tuosta surauttelisi valmiiksi. Tai sitten tietenkin voisi hoitaa kotihommia, lomalistalla oli ikävinä puuhina ikkunoiden ja saunan pesu ja mattojakin pitäisi käydä pesemässä. No saa nähä mitä huominen tuo tullessaan.. raportoin siitä sitten.

1 kommentti:

  1. Kirpputorille minunkin pitäisi viedä tavaraa, mutta taidan vielä kierrätykseen, kun en jaksa hinnoitella.

    Ihana kortti kummitytöltä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.