maanantai 5. heinäkuuta 2010

Posti-Paten tuomisia

Tänä loma-maanantaina Posti-Pate oli erityisen kiltillä päällä ja kuljetti postilaatikkoomme kaikenlaista ihanaa.


Huutonetistä huutamaani muumikangasta..


...Iinun nettikaupasta tilaamiani ihania nauhoja. Toimitus oli todella nopea, voin todellakin suositella muillekin. Kiitos Iinu!!...


... Ja jokin aika sitten tilaamani käsityönauhatkin saapuivat. Nämä tilasin täältä. Ja mikä parasta tilasin näitä 36 kappaletta ja minulle toimitettiin 39 kappaletta. Sopii mulle, kiitos.

Muutaman Liivimekonkin sain kantattua ja viimeisteltyä. Näihin pääsin heti ompelemaan noita uusia niminauhojakin. Hienoja minusta. Tämän mekon kangas oli itsessään niin ihana, että laitoin tähän vain nuo kirppislöytö pussukassa olleet pienet kukkanapit somisteeksi.


Tänään on jälleen ollut erittäin helteinen päivä. Kaipaisin jo pientä kesäsadetta ilmaa raikastamaan, mutta kaikki ajallaan. Huomisesta alkaen olemme enemmän tai vähemmän reissussa, huomenna olisi tarkoitus ajella Nastolaan, vanhempien ja siskojen luo kyläilemään ja toimittamaan muutamaa mekkoa uusille omistajilleen. Keskiviikkona sitten lähdetään ihan toiseen suuntaan, Pohjanmaalle lomailemaan. Päivitän kuulumisia siis vähän harvemmassa tahdissa tällä viikolla. Oikein aurinkoista viikkoa teille lukijat.


Ps. se lupaamani arvonta tulee omana postauksena ihan kohta.

1 kommentti:

  1. Kaunista kangasta, kauniita nauhoja! Minä olen ompelupuuhissa täysin avuton ja kadehdin kaikkia ompelutaitoisia...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.