keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #48 -Kangas
Tällä mennään ihka ensimmäistä kertaa mukaan P*skiksen haasteeseen. Yleensä aina olen kateellisena katsellut toisten tekeleitä ja haasteisiin osallistuneita kortteja; kuinka toiset ovatkaan niin taitavia. Itse en omista mitään hienoja leimasimia tms. välineitä, eikä aika normaalisti muilta näperryksiltä oikein riitä korttihommiin.

Tämän viikon haasteena oli siis KANGAS. Ja kun tuossa aamutuimaan leikkelin tuota muumikangasta ja sattumalta sain siitä jäämään juurikin tuon pienen pienen hattivattipalasen, niin ajattelin, että kokeillaan nyt onnea. Varastosta sattui sitten löytymään tuommoista kukkapaperia (älkää kysykö mistä se on peräisin), helmiä ja muovikukkia ja ompelulaatikosta tuollaista "silkkinauhaa", niinpä lopputulos on sitten tässä.

Näillä mennään, saa nähä osallistunko toistekin.


8 kommenttia:

 1. Hienosti käy värit yhteen :) Ihanaa Hattivatti-kankaan palasen olet löytänyt! Nami kortti!!!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti kertakaikkiaan. Minullahan on harrastuksen myös kortit. Ja joskus osallistuinkin haasteisiin, mutta kortit tulee tehtyä kaikki kyllä ihan itse. Tosi mukaansa tempaava harrastus. Odotahan vain, kohta sullakin on koelma erilaisia leimasimia ja korttitarvikkeita:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti!! Ihanat yksityiskohdat! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti! Pikkusormi on nyt annettu, saas nähdä meneekö koko käsi :) Itsekin meinaa ensin ihan vähän vaan kokeilin korttien tekoa ja vaikka kitsaasti olen tarvikkeita hankkinut, niin säilytystilat on jo loppuneet :(

  VastaaPoista
 5. Hei, tää on mahtavan ihana kortti! Ihana hattivattikangas! Ehdottomasti kannattaa alkaa osallistua toistekin - ja tosiaan, kohta sulla on tarvikkeita nurkat väärällään :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kortti ja kekseliäästi käytetty kangasta :)
  Kiva kun osallituit :)

  VastaaPoista
 7. Jos noin vaan lonkalta syntyy näin kaunis ja harmooninen kortti, suosittelen lämpimästi toistekin kortteilemaan :)
  Kukapa voisi vastustaa hattivatteja!

  VastaaPoista
 8. Kiva kortti!
  Loppujen lopuksi eihän kortteilu ole tarvikkeista kiinni vaan mielikuvituksesta!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.