torstai 22. heinäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #49 - Sininen + 1 muu väri
Jo toisen kerran osallistun P*skishaasteeseen. Haasteena oli Sininen + 1 muu väri ja minä valitsin vihreän. Tuo taustan paperi on ikivanhaa Helpiö-tapettia. Koristukset on kätköistä löytyneitä paljetteja ja koho väriä, niin ja sitten tuosta omasta pihasta eilen napsatut kasvit.


Koska en vieläkään omista leimoja tai muita hienouksia, piirsin itse kuvan korttiin ja väritin sen pehmeillä puuväreillä. Kuvasta tuli ehkä aavistuksen surullinen, vaikka sen piti olla herkkä kohtaaminen pienen keijun ja ankanpojan välillä. No mutta.. kaunis se on omasta mielestä (ja tämä on uutta, että osaan "kehua" omaa piirustusta).


Mielestäni tämä Tommyn mietelmä tms. sopi kuvaa jotensakin mainiosti. Se on myös yksi oman elämäni motoista; Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä.. mjoo..

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Keiju on suloinen.

    VastaaPoista
  2. Eihän sitä mitään leimasimia tarvitsekaan, kun osaa noin hienosti piirtää! Kaunis keiju ja runo sopii tosiaan hirmu hyvin korttiin! Myös paljetit on kivan näköiset. Mullakin on liuta vanhoja paljetteja -tosin pienempiä kuin noi sun, ja oon miettinyt, et miten niitä vois käyttää. Mut nehän menee oikein mainiosti ihan tolleen.. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kokonaisuus. Söpö keijutyttö.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.