keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Rakkaudella tehty


Annoin ukko-kullalle synttärikortin jo eilen (oikea synttäripäivä on vasta perjantai), kun en viitsinyt sitä reissuun pakata mukaan. Tässä se sitten on. Pikkupikku palasista koottu palapeli. Darts-taulu, kuinkas muutenkaan. Hiukan on palat vinksallaan paikoitellen, mutta olivat niin kamalan pikkuisia. Kontaktimuovitin kortin, jotta se ei ihan heti hukkaa jotakin "tuplaa tai triplaa". Tässä on käytetty jälleen kierrätysmateriaalia, yhdestä lehdestä löytyi kaikki tarvittava.

Eilen toimitin Nastolaan muutaman omastakin mielestä ihanan liivimekon. Kummityttö valitsi itselleen kahdesta omansa ja niinhän se meni, niinkuin olin ajatellutkin, perhosmekko pienillä kukkanapeilla. Melko reilu oli, mutta meneepä pitkään ja kun on itse valittu, on ainakin mieleinen.

Ihan kohta pitäisi lähteä hakemaan tavarat pois kirppikseltä ja sitten reissun päälle. Suuntana siis Pohjanmaa. Katsotaan ehdinkö kirjoittelemaan mitään reissun aikana, jos en ehdi, niin oikein ihanaa loppu viikkoa lukijat.


Ps. osallistukaahan arvontaan..

5 kommenttia:

 1. Saitko omaisuuttasi kirpparilla kaupaksi? Meillä oli keväällä pitkän aikaa kirpparipöytä ja ei paljoa mennyt kaupaksi, mutta edes jotakin...

  VastaaPoista
 2. Löysin kivaan blogiisi vastavierailulle. Ihania juttuja olet tehnyt. Tuo liivimekkojen kangas on minustakin aivan ihanaa. Ja komea darts-kortti.

  VastaaPoista
 3. Marjatta: ei sitä hirveästi tullut myyntiä kirppiksellä, mutta jotain sentään sain pois nurkistä pyörimästä..


  Reissukuulumisia tänne kommentoin hiukan. Lämmintä on piisannut. Muutama päivä pyörittiin Seinäjoella (ei tangomarkkinoilla, vaikka keskustanelämääkin ihmeteltiin). Kangaskaupastakin tarttui muutama ihana trikoo mukaan, poikamaisia olivat, jos vaikka jonkun t-paidan tms. tekisi. Nyt ollaan hetki Karviassa ja viikonloppu meneekin sitten Kauhajoelle tikka ja jokkis tunnelmissa.

  Lämpöisiä päiviä teillekin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.