lauantai 14. elokuuta 2010

Eihän se muhun iske....muka joku 30-kriisi. Muotioikku, kaikilla pitää olla. Hah! Ei pure muhun ei.

NIINHÄN SITÄ VOI KUVITELLA, mutta kun jo muutaman kuukauden ajan pää on ollu ku tuulimylly ja sisällä myllertää omituisuuksia on kai pakko
vaan todeta, että taitaa se olla munkin aika vanheta ja kokea se "muoti-ilmiö".

Melkoisen omituisia ajatuksia on viime aikoina pyöriny mielessä ja tavallaan semmoinen omaan elämään tyytymättömyys saa kulmat kurttuun ja suupielet vinoon. Jotenkin sitä myös hakee koko ajan jotain menoa ja meininkiä, ettei tarttis pysähtyä miettimään mennyttä ja tulevaa.


Eihän tämä elämä tyhjä ole ollut ja niinhän se on, että jokaisen on tehtävä vääriäkin valintoja, jotta voi oppia elämästään ja tulla sellaiseksi, joksi taivaan Isä on meidät luodessaan tarkoittanut. Silti tuntuu siltä, että mitään ei ole saavuttanut.


Hyvähän minun on näin, on vakituinen työpaikka, ihana mies vierellä (joka toivottavasti kestää tämän kriisivaiheen) ja asuinpaikkana kunta, joka tuntuu kodilta. Ympärillä on ystäviä, tuttavia ja kaikenlaisia kavereita. On harrastuksia, uusia ja vanhoja, sellaisia joita pitää vielä opetella ja sellaisia jotka on oppinut jo pikkuisena.

Minkä saan
se täytyy mun kuluttaa
voimatkin

Siksi juuri tässä näin
vaikka sisälläni huokaa
lienee kaikki oikein päin
kun sua vasten olla saan

Työtä riittää taas
mut kanssa ajan juoksun
en pysty kisaamaan
Vuodet vanhenee
mutta lapsi niiden alla joskus palelee

Vierees tuun
rauhoitun, ja hiljalleen
sua seuraan uneen

(Juha Tapio: Juuri tässä näin)


Kai se tämäkin elämänvaihe on vaan elettävä. Tällaista vuodatusta tänään. Kuvat on noita pieniä ihmeitä, joista on niin helppo kulkea ohi ihan huomaamatta.

4 kommenttia:

 1. Mun tyttärellä oli tässä juuri "kolmenkympin kriisi".
  Itsellä taas oli muutama vuosi sitten 5o kriisi, joka meni ohi samantien kun vaan täytin sen 50 :) Huomasi sen, että ihan samanlainen sitä on vaikka vuosia lisää tulee. Ja Taivaan Isän lapsi.
  Juha Tapion laulut on hyviä!

  VastaaPoista
 2. Anna ajatusten vaan mennä ja tulla ,se vaan kuuluu siihen kai että kasvaa vahvemmaksi ja elämän arvot pysyy kohdillaan. Asiat ei olekaan niin itsestään selvyyksiä tai mustavalkoisia.
  Nauti joka päivästä, niistä kriisipäivistäkin !
  Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle ;)

  VastaaPoista
 3. Olin kolmekymmentä, kun nelikymppiset tuttavat kriiseilivät ja sanoivat, että kyllä kolmekympin kriisi sinullekin tulee - ja jos ei tule, niin sitten viimeistään nelikymppisenä tuo kriisi. Täytin jo neljäkymmentä ja täytin viisikymmentä, enkä ole vielä kriiseillyt...

  VastaaPoista
 4. Semmosta se on, että välillä täytyy päivittää omat ohjelmistot. Minulla oli rankka kolmen kympin kriisi, en ollut mielestäni saavuttanut kaikkea sitä mitä olin odottanut. Kriiseillä on hyvätkin puolet, ainakin itse sain vauhditettua haaveiden toteutumista. Mutta nyt kun olen kymmenen vuotta vanhempi, ajattelen, että haaveiden toteuttamista olisi voinut odottaa vielä muutaman vuoden. Ja nauttia siitä hetkestä.

  Carpe Diem.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.