sunnuntai 22. elokuuta 2010

..hengissä ollaan..

Pikaisesti tulin kertomaan, että täällä vielä henki pihisee vaikka blogi onkin jäänyt hiukan vähälle huomiolle. Tämä ikäkriisi pistää vauhtia elämään ja kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, ei oikein malta pysähtyä.

Viime viikolla posti-Pate toi mukavia piristyksiä. Outin onnen kipinöitä-blogissa olleen lorukorttivaihdon sato ja Ihmemaan Liisan luovanleikin paketti saivat kyllä mieltä nousemaan kovasti. Kiitos suuresti molemmista.

Edellisen postauksen saamat kommentit myös antavat toivoa, että tämä kohdalleni osunut muotioikku menee joskus myös ohi. Onneksi en ole ainoa, joka on jossain elämänsä vaiheessa joutunut moisen kriisin uhriksi. Kiitos siis kommentoijille.

Nyt jatkan uuden tietokoneen asentelua, tämä vanha kun alkaa jo olemaan parhaat päivänsä nähnyt. Silläkin blogin päivittely on vähän vähemmälle jäänyt, kun en ole jaksanut/ehtinyt tämän koneen kanssa tapella. Mutta kohta on uusi käyttökunnossa ja saatte varmasti myös kuvasatoa ainakin näistä posti-Paten tuomisista. Tänään ei siis kuvia, kun tähän vanhaan ei enää viitsi mitään ladata.

2 kommenttia:

  1. kiva että löytyy asennetta ja onnea uudelle tietokoneelle :)

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla että hengissä ollaan. Noita kriiseja aina tulee ja niitä pohtii itse kukin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.