sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kuvattuja leirimuistoja
Loman loppuminen ei harmita niin paljoa, kun ensimmäisen työviikon saa viettää leirillä kauniissa paikassa ja kun osaa itse ottaa leirielämän keskelläkin omaa aikaa ja ihan rauhassa hiljakseen ihastella ja nauttia kauniista Suomen kesästä. Kuvia leiriltä tuli näpsittyä jonkun verran ja niitä lisäilen postauksiin aina, kun en muita kuvia kerkiä ottamaan.

Tässä kuitenkin muutamia.

Ja kunnon tyttöleirillä tietenkin herkutellaan viimeisenä iltana. Meidän leireillä paistettiin nuotiolla tikkupullaa ja paahdettiin vaahtokarkkeja. Nami..


Ja huomenna se alkaa oikeasti.. Se arki. On taas opeteltava heräämään aikaisin ja lähtemään töihin. Ja mikä tärkeintä on taas löydettävä ne pienet ihanat ihmetykset arjen kiireen keskeltä.

Kiitos mukavista kommenteista, joita olitte viime viikolla jättäneet. Kerkesin leiriltä käydä muutaman kerran piipahtamassa blogissa, mutta en kertomaan kuulumisia. Mutta nyt, kun työt taas pakottavat pysymään enemmän iltaisin kotosalla blogia tulee päivitettyä tasaisemmin.

1 kommentti:

  1. Suomen luonnossa on niin paljon kauniita asioita ja olet kyllä onnistunut hyvin niitä ikuistamaan eli kauniita ovat kuvasi. Vesi tuli kielelle noista paahdetuista vaahtokarkeista,täytyykin viikonloppuna herkutelle niitä kun lähdetään mökkeilemään!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.