perjantai 6. elokuuta 2010

Perjantain arkienkeli


Aamulla tuntuu siltä, ettei millään voi eikä tahdo nousta. Ja silti on pakko. On pakko lähteä mukaan viikon viimeisen arkipäivän touhuihin. Suunnattava työpaikalle kouluttautumaan. Luvassa jonkinlaista turvallisuuskoulutusta. Tietää siis myös joitain harjoituksia. Apua. Minä en jaksa. Joka paikkaan sattuukin. Varsinkin vatsaan ja alaselkään.


Tätä se on naisen elämä ja arki kerran kuussa. Ei ollenkaan kiva juttu. Jope Ruonansuu on tehnyt tästä biisin Menkkaränkkä. Sopii kyllä minulle tähän päivään. Ei auta. Vaatehuoneesta käteeni tarttui ensimmäisenä tämän vuoden yhteisvastuu paita "Arkienkeli". Se päällä lähden uhmaaman naiseuden kamalinta päivää.

(kuva lainattu täältä)

Leppoisaa perjantaita teille muille, minä hiukan kärvistelen.

4 kommenttia:

 1. Tuohon voisin sanoa, että hormonikierukka on pelastus ;) Hauskaa pelastautumista!!! Ja ennenkaikkea viikonloppua!!!!!

  VastaaPoista
 2. Koeta jaksaa tämä päivä,s itten on se ansaittu viikonloppu ja mahakivutkin hellittää varmasti tältä kuulta, heh:)

  VastaaPoista
 3. Itse olen joka vuosi ostanut jotakin yhteisvastuukamaa - tänä vuonna ostin arkienkelin siivet heijastinversiona...

  Jaksamista, Martti Servon laulun sanoin...

  VastaaPoista
 4. Hippokampustaja: Tänä vuonna ostin myös sen kangaspalan yv-tuotteista. Siitä tulee jouluksi pöytäliina ja muutama tyynynpäällinen. paita kuuluu työsuhde etuihin ;)

  Olo paranee yleensä minulla tuolla yhden päivän känkkäränkällä. Nyt asiaa auttoi varmasti pikainen reissu Saimaalla ja lilluminen järvessä. Kaikenlaiset kivut katoaa, kun kelluttelee vedessä ja katselee kauniita maisemia. Kuviakin on, mutta niitä saatte vasta viikolla, kun tämä tyttö suuntaa nyt Tallinnaan.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.