keskiviikko 11. elokuuta 2010

Rentoutumista ja tuliaisia


Viikonloppu oli vauhdikas. Perjantaina huruttelimme miehen kanssa Vehkataipaleelle Saimaan rantaan, josta ystävä haki meidät veneellä saareen mökillensä. Oli aivan ihana, melko tyyni ja todella lämmin sää. Lauantai-iltaan asti, nautimme hyvästä seurasta, grilliherkuista ja puhtaasta saimaasta. Kyllä oli ihana, vaikkakin turhan pikainen vierailu.


Sunnuntai aamuna taasen vaihdoin seuraa ja lähdimme työporukalla viettämään TyKy-päiviä Tallinnaan. Sunnuntain sää Tallinnassa enteili ukkosta ja komeasti se sitten illalla jyristeli ja välkyttelikin. Retken ohjelmaan kuului sunnuntai iltana kansainvälisten urkuviikkojen päätöskonsertti Jaanin kirkossa. Oli kyllä mahtavan kuuloista, mutta minulle olisi riittänyt hiukan lyhyempikin musiikkinautinto (puolitoista tuntia oli hiukan liikaa). Loppu ilta menikin sitten hyvässä seurassa hotellilla.


Maanantain ohjelmaan kuului shoppailua (sehän minulta onnistuu) ja edelleen sitä hyvää seuraa. Tuliaisia hankin ihan rahallakin, mutta toinpa mukanani myös vähän ikävämmän tuliaisen. Minä kutsun tätä kurkkurotaksi, joka koittaa varastaa minulta äänen (no voihan sen työkauden aloittaa pienellä sairaslomallakin). Aivan mielettömän mukava ja rentouttava reissu ja mikä parasta sai tutustua rennosti ja ilman työrooleja työtovereihin, joita meidän "firmassa" on niin monenlaisia (siivoojista pastoreihin).

Nyt sitten makoilen kotosalla ja koitan keksiä jotain parantumiskeinoa, jotta pääsisin töihin tutustumaan uusiin lapsiin ja aloittamaan uutta kerhokautta.

5 kommenttia:

 1. Sullahan on ollut kivaa, menoa ja meininkiä, niin sitä pitää.

  VastaaPoista
 2. Yksi Facebook-ystäväni taisi olla samalla reissulla Tallinnassa...

  VastaaPoista
 3. Onkos meillä sitten yhteisiä tuttuja Hippokampustaja??

  VastaaPoista
 4. Kuopuksen kummitäti AK on pappina siellä teillä. Entinen työkaveri siis minullakin vuosien takaa...

  VastaaPoista
 5. Mökki saaressa kuulostaa hienolle!
  Kuten tyky-reissusi Tallinnaankin :)
  Harmi, että tulit kipeäksi!
  Sitä on ikävä kyllä liikkeellä paljon ja katsotaan, mitä koulujen alkaminen saa liikkeelle :/

  Paranemisia!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.