maanantai 27. syyskuuta 2010

Arki kutsuu

Kuvassa todellinen kierrätyskortti, löytyi tuolta laatikon pohjalta, kun jotain ihan muuta kaivelin. Korttipohja on kierrätyskartonkia, sydämet leikattu sulatetusta pullapussistsa ja napitkin on käytettyjä. Tuo sulatettu muovi sopii hyvin myös pienten leikattavaksi ja on halpa materiaali vaikka ei ihan heti leikkaus onnistuisi.

Tällainen hemmottelukortti syntyi viime viikolla. Kaikki kuvat ja teksti on vanhoista lehdistä, napit ompeluvarastosta ja nauha on vanhaa pakettinarua. Korttipohja oli liian valkoinen alkuunsa, kuvassa ei ihan näy, mutta värjäsin sitä hiukan maitokahvilla.

Ja mitäpäs muuta. No viikonloppu meni aikas mukavasti. Paljon kaikenlaista ehdin taas touhuta. Perjantaina käytiin miehen kanssa shoppailemassa ja lauantaina oltiin jokkisradalla Karviassa. Sunnuntaina vietettiin sitten naapureiden kanssa aikaa Ideaparkissa shoppaillen ja syöden. Ja illalla käytiin vielä pikkuisella puolentoista tunnin lenkillä ystävän kanssa. Viikonlopun shoppailuista käteen jäin paljon uusia alusvaatteita (niitä ei nyt hetkeen tarvitse ostella) ja kasa päin askartelumateriaaleja. Eipä kai muuta. Täytyy tästä lähteä töihin jatkamaan kärpässieniprojektia, saatte sitten taas kuvia.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

4 kommenttia:

  1. Miten sinä sen muovin olet sulattanut?

    VastaaPoista
  2. silitysraudalla.. voisin tässä joku päivä kun ehdin niin tehdä tästä ihan ohjepostauksen, se kun on niin kiva ja todellakin halpa materiaali

    VastaaPoista
  3. No sen lukisin mielelläni, kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.