sunnuntai 12. syyskuuta 2010

pikku pikku paljastus


Viikonloppu on mennyt shoppaillessa hyvässä seurassa; lauantaina siskon perheen kanssa Ikeassa ja tänään ystävän kanssa Ideaparkissa. Ikeasta löysin vihdoin eteiseen kaapin. Meillä on cd-levyt ollut muutosta asti (eli jo yli vuoden) muovilaatikoissa olohuoneen nurkassa, kun meille sopivaa hyllyä ei ole löytynyt, nyt ne sitten pääsivät eteiseen kaapin kätköihin. Kuvan kaapista saatte, kunhan keksin jotain kivaa kaapin päälle. Ideaparkin ostoksista kerron tuolla alempana kuvan kera. Muuten viikonlopun ohjelmaan on kuulunut miehen hoivaamista, hän on torstaista asti ollut kuumeessa petipotilaana. Toivottavasti jo pian paranee.

Yläkuvassa on taas joku ötökkä. Laitoin sen kertoakseni, että aiemmin olen hiukan pelännyt kaiken maailman ötököitä, mutta nyt kun olen niitä alkanut enemmän kuvaamaan ne eivät pelota enää yhtään niin paljon. Paitsi hämäkit ja ampiaiset. Ne on kamalia. Yäk ja iik!

Ja nyt olen tylsä ja paljastan millaisia lorukortteja lähtee ensi viikolla matkaan. Olen siis mukana kahdessa vaihdossa tällä hetkellä. Loruja en sentään paljasta vielä, pitää jotain jännitystä säilyttää.


Ketut matkaavat Marikan vaihtoon..


...ja pöllöt Outin vaihtoon.


Ja nyt ne Ideaparkin ostokset. Sain viihdoin ostettua sinellistä ensimmäisen leimasintyynyni. Siittä en osaa sanoa, että onko tuo nyt hyvä, mutta ensimmäiseksi se kelpaa hyvin. Mukaan tarttui myös alelaarista jouluisia ääriviivatarroja, jos vaikka piakkoin alkaisi joulukorttitalkoot. Hiukan jo testasin leimasintyynyä tuolla kirppikseltä kesällä ostamallani keijuleimasimella. Nyt seuraavaksi pitäisi sitten ostella uusia leimoja ja ja ja.. aijai.. Muita tämän päivän ostoksia ei voi vielä kuvata, kun olen aloittanut joulupukin asioilla käymisen ja ne ostokset lähtevät tästä korvatunturin suuntaan sitten muutaman kuukauden päästä.

Tällaista tänä viikonloppuna, nyt menen tuon nuhanussun viereen katselemaan telkkua ennen nukkumatin tapaamista.

3 kommenttia:

 1. Minunkin piti aluksi ostaa ihan vaan yksi muste ja muutama leimasin. Nyt tavaraa on iso laatikollinen ;)

  Ihanan aikaisin olen joululahjojen kanssa liikkeellä. Itse olen aika surkea tuossa joululahjahommassa, joten joulukuussa sitten hampaat kirskuen yritän keksiä jotain kivaa.

  VastaaPoista
 2. Oi joi joi, miten ihania kortteja! Ja minä saan yhden molempia kortteja! Jee! Tykkään kyllä kovasti sinun korteistasi. Ei yhtään pikku pikku paljastus haitannut ainakaan minua!

  Ja sit tuli mieleen, että oletko sinä Koukussa kortteihin sivustolla? Siellä on vaikka mitä ihanaa. Ja kirppiskin löytyy, josta saa edullisesti ostettua käytettyjä leimasimia, mitkä on ihan yhtä hyviä kuin uudetkin. Ja niitä on suuri valikoima myynnissä noin yleensä ainakin.

  VastaaPoista
 3. Kepponen: Joulun valmisteluja ei kai koskaan voi aloittaa liian ajoissa. Kiire tulee kuitenkin jossain vaiheessa.

  Outi: Missäs tämä koukussa kortteihin sivusto on? Voisin ainakin kurkistaa sinne.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.