tiistai 7. syyskuuta 2010

Syys suhinaa

Lupasin joku aika sitten kuvata nuo Outin ensimmäisessä lorukorttivaihdossa tulleet kortit, mutta koska Outi on ne jo kuvannut, laitankin teille vain linkin, josta pääsette kortteja ihastelemaan. Tällä hetkellä olen mukana kahdessa vaihdossa, Marikan ja Outin järjestämissä, joten syksyn aikana lorupussi saa lisää täytettä oikein kunnolla.


Viikonloppuna sai hiukan esimakua syksyn väriloistosta, pikku hiljaa lisääntyvät kauniit värit piristävät harmaita sadepäiviä. Muutakin syksy on tuonut tullessaan..


..nimittäin jonkinlaisen pöpön. Olo on kurja ja flunssainen. Tämän illan koitan parannella itseäni kuvan antimilla ja saunalla, joka toivon mukaan tipauttaa lämmön taas normaaliin. Jollei pudota, on kai pakko levätä muutama päivä kotona. Syksyn työtahti ja kalenteri vaan näyttävät siltä, ettei nyt olisi varaa sairastaa ja makoilla kotona. Tosin, jos tilanne vaatii, niin pakkohan se on levätä ja antaa jonkun muun hoitaa hommat töissä.


Syksyn saapumisen näkee myös töissä askarteluissa. Värikkäät lehdet pääsevät mukaan ja syksyn värien kanssa on mukavaa leikkiä. Samalla saa vähän opetettua alkeellista "värioppia" pienille, kun antaa heille päävärit sormiväreistä "sotkettavaksi" ja tutkittavaksi, että miten niistä saa syksyisiä sävyjä. Kuvan siilikortti syntyi tänään, kun työtoverini ohjasi äitejä ja lapsia tekemään syksyn lehdistä eläimiä. Pitihän se omakin into saada jollainlailla tuotetuksi. Kuvan värit eivät taas ole ihan sitä mitä luonnossa, mutta idea tulee esille.

Nyt käperryn hetkiseksi huovan alle teekupin kanssa ja odottelen saunan lämpeämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.