maanantai 4. lokakuuta 2010

Uuteen viikkoon


Melkoisen kylmiä nämä lokakuiset aamut. Mittari näyttää vain 2 astetta. Uusi viikko on silti aloitettava. Viikonloppukin taas hurahti vauhdilla ohi. Lauantaina ja eilenkin hiukan liikuin taas joulupukin asioilla, juu-u, kerkiää tarkemmin ajatella noita lahjoja, kun on ajoissa. Joulukortitkin alkavat olemaan aika hyvällä mallilla, tulee yksilöllisiä, melko pelkistettyjä kortteja. Mutta minusta aika kivoja. Eilen kerkesin käydä vähän töissäkin, siksikin tämä ohi mennyt viikonloppu tuntui niin pikaiselta tuttuvuudelta.

Alkava viikko tuo varmasti mukanaan taas monenmoisia touhuja. Lataudun nyt hetken niitä varten aamukahvikupin ja nettisanomalehtien parissa, ennen töihin suuntaamista. Saa nähdä, kuinka tällä viikolla ehtii blogia päivittämään.

Kurkatkaahan sivupalkkia, sinne on ilmestynyt muutama arvonta. Muutama uusi lukija on blogiini tullut, TERVETULOA! Ja kiitos taas kerran kommenteista, niistä saa aina uutta virtaa.


Mukavan leppoisaa alkavaa viikkoa teille!

2 kommenttia:

  1. Viikonloput meneekin hurahtaen jotenkin nopsaan,arki on aina edessä ja hiukan kiireinen viikko täälläkin alkaa.
    Joululahjoja on täälläkin jo pari ostettu, ihan mukavaa ajoissa tehdä ostoksia.


    Mukavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
  2. Niin, ne alkaa vaan aamut olla jo aikas viileitä, mutta viikonloppu oli täällä kaunis ja hyvä ulkoilusää. Mukavaa lokakuun alkupuolta.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.