torstai 14. lokakuuta 2010

Väkerrys kuulumisia


Taas vierähti hetki edellisestä postauksesta. Tuntuu, että tämä syksy on kovin kiireistä ja väsyttävää aikaa. Latailin kännykästä teille kuvia katseltavaksi. Kaikenlaista on tullut tehtyä kotona ja töissä. Ensimmäinen kuva on töistä, lasten omaa taidetta. Nämä on tehty sillä ikivanhalla tekniikalla, ensin piirrettiin kynttilällä ja sitten maalattiin päälle.


Ensi vuoden kalenterinkin tuunasin valmiiksi odottamaan sen käyttöön ottamista. Tällä kertaa enemmän värejä ja vähemmän tekstiä. Näihin kansiin olen odella tyytyväinen, ne ovat melkoisesti minun näköiseni. Yllä on takakansi ja alla etukansi.


Etukannen kuva vähän heilahti, mutta saa siitä selvää.


Töissä on myös tehty hillopurkkeja. Päiväkerholaiset tekivät hillot silkkipaperista ja avoimessa päiväkerhossa hilloilimme sormiväreillä (niistä ei nyt ole kuvaa). Purkki on muuten samanlainen molemmissa.


Ja tänään pikaisesti väkersin yhden tuikkukortin viikonlopuksi vietäväksi. On taas tikkakisat Pyhtäällä ja menemme ystävien luokse öitä pitelemään. Viemme tuliaisiksi tämän kortin ja kahvipaketin. Ei oikein muuta sitten tarvitsekaan.

Ensi viikolla saa onneksi hiukan levähtää, kun pidän kolme päivää syyslomaa. Sitä odotellessa..


Mukavaa loppuviikkoa teille!

4 kommenttia:

 1. Ihania väkerryksiä, etenki tuo tuikkukortti!!!!

  VastaaPoista
 2. Onpas ihana tuikkurasia! Kauniin vihreä!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit munkin täytyy lasten kanssa tehdä noita hillopurkkeja ja täytyy kyllä kokeilla tuota kynttiläjuttuakin. Enpäs ole koko tekniikkaa muistanutkaan. Kiitos vinkistä :) Kauniin kortinkin olit tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Ihania askartelujutskia!
  Erityisesti tuo tuikkukortti on tosi kaunis.
  Me tehtiin lasten kanssa omat naulakkomerkit samalla idealla kuin sä teit kalenterin tuunauksen. Ei mulle vaan tullut mieleen, että ideaa voisi käyttää kalenteriinkin :)
  Kiitos osallistumisesta namuuni!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.