sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Aika kaunis ja mukava sunnuntai


Tämä sunnuntai alkoi kauniilla aurinkoisella aamulla. Vaikka aamun vietinkin töissä, tuossa ylemmän kuvan rakennuksessa jäi päivästä silti vielä monta monta tuntia kaikkeen mukavaan ja hyödylliseen puuhaan. Päivään mahtui pyykkiä ja tiskiä ja miehen kanssa yhteistä ruuan valmistusta (on ihanaa tehdä yhdessä jotain isompi töistä ruokaa silloin, kun ollaan kunnolla vapaalla).


Meillä on töissä kokeiltu erilaista pyhäkoulumuotoa, sakastipyhäkoulua. Tämän syyskauden aikana tällaisia on ollu kerran kuukaudessa. Pyhäkoulu ajoittuu messun saarnan ajaksi siten, että lapset kutsutaan omaan ns. pikkukirkkoon sakastin yhteydessä olevaan pikkukappeliin. Pikku kirkossa lauletaan, kuunnellaan ja hiukan jotain askarrellaan. Tänään tehtiin tuollaisia eläinten laivoja, koska aiheena oli Nooa. Eläimet on koottu eri kokoisista ympyröistä ja laiva kertakäyttölautasesta.

Kotihommien lisäksi ehdimme miehen kanssa myös pienelle "retkelle". Käytiin kirppiksellä, idea parkissa ja ystävän uudessa kodissa, jota hän kovasti remontoi. Kirppikseltä tein ihanan löydön, tuon kuvan viikinkikapan. Maksoi vain 5€ joten sen kummemmin tutkimatta se lähti mukaan, ajatuksella "kyllä siitä jotain saa tehtyä". Kotiin tuntua mittailin sitä ja kuinka ollakaan se on juuri passeli meidän olohuoneen ja keittiön verhoksi, eli mittaa tuolla ihanuudella on n. 5 metriä. Nuo viikingit ovat niin hauskan näköisiä. Nyt vaan mietin, että laittaisinko sen heti ikkunaan vai koittaisinko sittenkin löytää jotain jouluista hetkeksi ja tuon vasta tammikuussa.

Sellaista tänään, nyt olisi aika malttaa mennä nukkumaan, vaikka mieli tekisi mennä ulos ihastelemaan kaunista lumisadetta.


1 kommentti:

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.