lauantai 20. marraskuuta 2010

Terveisiä paratiisista


Jälleen kerran Tanpereen kädentaitomessut olivat juuri niin ihanat, mitä olin odottanutkin. Tällä kertaa sain mukaani pikkusiskoni ja vietimme oikein mukavan (tosin uuvuttavan) nelituntisen messuilla kierrellen. Ostoksiakin tuli tehtyä melko maltillisesti.


Ensimmäiseksi täytyy esitellä meidän kodin uusi asukas. Tämä TOLVANA pääsee saunaan tekemään sitä mitä parhaiten osaa. Tolvanoiden nettisivuilla sanotaan näistä vekkuleista kavereista, että "Tolvanalla on vaisto tuoda tolvanuutta sinne, missä sitä tarvitaan ja taito viedä ylitsepursunutta tolvanuutta eteenpäin". Vaikka messuostoksena Tolvana olikin heräteostos, olen silti pitkään halunnut tutustua näihin paremmin. Luin jokunen vuosi sitten jostakin (muistaakseni askartelulehdestä) artikkelin näistä ja näiden tekijästä ja siitä asti olen tällaista halunnut. No nyt on tolvanuus meidän kodissa tasapainossa.


Ennen messuja mietin mitä lähden hakemaan ja koska minulla ei vielä ollut yhtään leikkuria tai kuviolävistäjää, olivat ne hankintalistalla päällimmäisenä. Nämä kolme tulivat mukaan. Riittänee omiin tarpeisiin näin alkuun.


Muutaman halvan leimasintyynyn ostin ja pikkuriikkisen vaunu leimasimen. Tietääkö joku onko nuo tyynyt edes hyviä? No eivät olleet kalliita ja pika testauksella toimivat ihan hyvin.


Sain siskon vieraakseni jo eilen ja saimme viettää yhteistä laatuaikaa kahdenkesken (isäntä kun lähti kisareissulle Keuruulle). Opetin siskoa tekemään tuikkukortin ja tässä nämä meidän illan tuotokset ovat. Omani vasemmalla ja siskon oma oikealla. Ei huonoja vaikka aika myöhään valmistuivatkin. Tuo oman korttini nauha on Lidlistä, mainostivat sitä lahjanauhana.


Leppoisaa lauantai-iltaa, itse otan kupin kuumaa glögiä ja leikin noilla uusilla leikkureilla.

2 kommenttia:

  1. Sama suunta oli mullakin eilen :)
    Ihania ostoksia- musteista ei ole kokemusta, mutta toivottavasti pelittää!!! Käys kurkkaan mun ostoksia ;)

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla blogissasi, kivalta näyttää! :) ehkäpä ollaan naapurikunnissa samalla alalla, minäkin vaikutan pirkanmaalla :D tsekkaa muuten myös toinen blogini :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.