maanantai 13. joulukuuta 2010

Hieman toisenlainen enkeli.. (100)

Enpä olisi keväällä uskonut, että tulee tämän sadannen postauksen aika vielä saman vuoden puolella. Yli puolivuotta olen jo jaksanut kirjoitella juttujani ja jakaa askarteluideoitani teidän kanssanne. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille, jotka olette kommenteillanne innostaneet minua kirjoittamaan lisää. Kävijälaskurikin raksuttaa liki 5000. VAU! Tästä jatketaan uudella innolla ja saa nähdä millainen määrä postauksia on kasassa, kun vuosi tulee keväällä täyteen.


Perjantaina töissä innostuimme yhden ekaluokkalaisen tytön kanssa Kotivinkissä olleista Anu Harkin tekemistä jouluenkeleistä. Materiaalit Anun malleissa ovat juuri omiaan minulle, eli vanhat lehdet ja haaraniitit. Vain oma luovuus on rajana. Tällainen tuli ensimmäisestä omasta tuotoksesta ja se kanssani askarrellut tyttönen teki omansa, josta tuli myös tosi hauska.


Anun omia enkeleitä pääset kurkkimaan täältä. Ja nuo ohjeet siis löytyvät uusimmasta Kotivinkistä (20/2010). Tämän tekeminen oli kyllä niin hauskaa, että jos vain töissä mitenkään aika käy pitkäksi tai tekemisen puute koululaisilla yllättää, kaivan lehdet ja tarvikkeet uudelleen pöydälle ja "enkelikuoromme" kasvaa.


Tunnistaakos kukaan, kuka on tämä naisihminen, joka on erään lehden sivulta antanut kasvonsa tälle enkelille?

3 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, että tämä sinun tekemäsi on hieman herttaisemman näköinen, kuin minun tekemä, hihih. Näitä on niin hauska näperrellä, että teen kyllä lisää. Sinulla näkyy olevan haaraniittejäkin, saa mukavasti jalat heilumaan. Itse jouduin liimaamaan paikoilleen niittien puutteessa.

    VastaaPoista
  2. HAUSKA!! Ei kai tuo ole Seela Sella?

    VastaaPoista
  3. Kyllä se on Seela uudella hienolla hiusyylillään :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.