tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulukorttiäänestyksen arvonta suoritettu


Joulukortti äänestykseen osallistui 13 äänestäjää, joista 6 valitsi itseään miellyttävimmäksi kortiksi kortin numero 6 (kuva yllä). Voittajakortista pitää sanoa, että se on se ensimmäinen tekele näistä korteista ja toimi ns. innoittajana/luonnoksena kaikille muille 19 kortille. Oma suosikkini näistä äänestykseen päässeistä korteista oli numero 3 (joka sai äänestyksessä toiseksi eniten ääniä (3)), mielestäni ehkä herkin kaikista.


Ja sitten se yllätyspalkinnonarvonta. Palkinnoksi voittaja saa kuvan ikkunakoristeen, jonka olen itse pikku kätösilläni valmistanut ja jotta tämä todella olisi yllätyspalkinto hyppää palkinnon mukaan muutakin, jota en paljastakaan kaikille.

Arvonnan suoritin ihan perinteisesti lippukkeilla arpomalla. Jokainen äänestäjähän sai tähän arvontaan sen yhden arvan, joten kolmentoista lipukkeen joukosta voittajaksi valikoitui...
...tididitittidii...

Suden idealootasta muuten löytyy paljon linkkejä aivan mahtaviin askartelu- ja käsityöohjeisiin, kannattaa käydä vilkaisemassa. Laitahan Sude osoitetta tulemaan sähköpostiini tellihani(at)hotmail.com, niin palkinto pääsee lähtemään Posti-Paten kyydillä sinulle päin.Kävijälaskuri on raksuttanut jo yli 5000 käyntiä ja koska vuosi 2011 on allekirjoittaneelle jonkinlainen juhlavuosi, seuraava arvonta on jo n. 1,5 kk päästä (siten, että arvontapäiväksi osuu maaliskuun toinen päivä).

1 kommentti:

  1. Tittidii vaan :) Täytyy myöntää, että minä olen oikea onnenmyyrä näissä arvonnoissa. Tuommoinen koriste käykin meille oikein hyvin, sitä kun ei kissatkaan pääse tärvelemään. Kiitos oikein paljon jo edeltäkäsin. Laitan heti osoitetta tulemaan.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.