torstai 30. joulukuuta 2010

Lomapäivien puuhia


Eilen päätin jäädyttää muutaman lyhdyn uudenvuodenjuhlintaa koristamaan. No pakkastahan ei ollut kuin 10-13 astetta, joten piti sitten jäädytellä ihan ajan kanssa. 19 tunnin odottelun jälkeen kumosin lyhdyt pihalle ja taisin olla juurikin oikeaan aikaan sitä tekemässä, sillä lyhdyistä tuli hyvän vahvuiset ja ihanan lasisen näkiset.


Vai olisiko ollut laaduntarkkailija (Peto) asialla lyhtyjen onnistumisen suhteen? Kovin innokkaasti ihmetteli, haisteli..


.. ja maisteli jäädytyksen alkuvaiheessa vettä. Näppäränä kissana tajusi myös lyödä tassulla ohuen jääpinnan rikki, että sai juotua ämpäristä. Ihan niinkuin ei mukamas sisällä vettä saisi.


Tuolla etupihan puolella lyhdyt nyt odottelevat illan hämärtymistä ja ensimmäisiä kynttilöitään.


Muistaakos joku tämän heinäkuussa ostamani kissan kori"pesän"? Kerroin silloin, ettei Peto vielä uskaltanut mennä tuonne alaosaan, mutta että senkin aika tulisi joskus.


Ilmeisesti kori on meillä ollut nyt riittävän kauan siihen, että myös sen alaosassa voi ottaa päivätorkkuja. Ihan muutama viikko sitten ensimmäisen kerran ja nyt jo lähes päivittäin. Hiukan on hidas lämpiämään uusille jutuille tuo meidän otus.

On se vaan ihanaa olla joskus oikein kunnolla vapaalla. Varsinkin näinä joulun ja uuden vuoden välisinä päivinä, kun jouluhössötys on takana ja vain odotellaan uutta ja ihmeellistä tulevaa vuotta. Olen taas pitkästä aikaa ehtinyt kaivamaan saumurin ja ompelukoneen pöydälle ja jatkamaan noita keskeneräisiä projekteja ja korjasinpa tuossa yhden isännän villapaidankin, joka vain muutaman kuukauden odotteli pinossa.

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo peto, siitä tulee aina mieleeni Peetukissani, jonka risti tyttäreni Petoksi,mutta se vääntyi suussamme Peetuksi.
  Olen saattanut tämän jo kertoakin ;D

  Mutta oikein ihanaa ja Hyvää,Onnellista Uutta Vuotta ♥

  VastaaPoista
 2. Voi, meidänkin kissat lipittää milloin lätäköstä, milloin koiran juomakupista, vaikka omassa olisi kuinka paljon vettä. Välillä ovat niin kummallisia... :-)

  Mutta ihana tuo teidän Peto!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle paketista. Tuli juuri sopivasti Uuden Vuoden aattona ja tähti on jo ripustettuna ikkunaa. Onneksi tytär inhoaa rusinoita, joten saan herkutella ne ihan itse :)
  Hassuja nuo kissat. Meilläkin työntävät nokkansa joka paikkaan ja kaikkea pitää maistaa, jopa myrkyllisiä joulukukkia :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.