torstai 23. joulukuuta 2010

Maailman kaunein joulukoriste..on minun mielestäni ehdottomasti LUMI. Varsinkin tällainen pakkaslumi, joka jää kauniina kimmeltämään puiden oksiin. Tänä vuonna taivaan Isä on suotuisasti antanut koko Suomeen paljon kaunista lunta koristamaan poikansa syntämäjuhlaa. Ei tuolta pihalta millään malttaisi tulla pois, vaikka pakkasta onkin reippaasti. Tänä vuonna saadaan varmasti kauniita jäälyhtyjä aattoillaksi pukin tietä valaisemaan.


Tänään olisi tarkoitus pikaisesti tuulettaa peitot ja tyynyt pakkasessa ja siivota hiukan kotia. Sitten pitäisi pakkailla tavarat autoon ja lähteä joulun viettoon, ensin omien vanhempien luokse ja sitten anopin luokse. Aattoyö kuitenkin ollaan kotosalla kahdestaan.


Pakkasesta huolimatta Peto uskaltautuu avuksi tuuletushommiin pihalle. Tosin kissantassuille lumi taitaa olla liian kylmää, kun nämä ulkoilutuokiot kestää enimmillään 5 minuuttia. Pakko on kuitenkin aina tunkea ovenraosta mukaan.Oikein rauhallista ja leppoisaa joulunaikaa teille kaikille.

Blogini hiljenee pienelle joulutauolle, mutta maanantaina palaan taas linjoille yllätyspalkinnon arvonnan merkeissä. (Joulukorttiäänestys ja arvonta ovat edellisessä postauksessa, käy jättämässä kommenttisi, jos vaikka onni suosisi juuri sinua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.