sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Posti-Pate piristää

Edellinen viikko ja sitä edellinen ovat olleet töissä melkoisen "ressaavia". Ainakin minulle. Tämän kai huomaa siitäkin, että lähes joka toinen yö nään untakin töistä. Eilen aamulla sitten herättelin miestä klo 6.30 töihin, kunnes tajusin, että onkin lauantai. No sattuuhan sitä, jatkoimme kuitenkin molemmat unia. Kunnes mies sai yhdeksän aikaan ajatuksen, että lähdettäisiin tikkaa heittelemään Jyväskylään - ei siinä sitten muu auttanut kuin pikaiset aamutoimet ja autoon. Näin jälkikäteen ei ollenkaan huono ajatus, mies voitti miestensarjan ja yhdessä voitimme parikisan (naistensarja meni omalla kohdallani melkoisen heikosti, en kai kerinnyt heräämään kunnolla).


Torstaina vihdoin sain kovasti odottamani P*skispalkintoni (voitin haasteen nro 66). Ihania geelitarroja, haaraniittejä ja joulun värisiä "pallotarroja" (mikälie niiden oikea nimi).


Perjantaina väsynyt töistä palaaja löysi postilaatikosta piristävän yllätyksen. Koukussa kortteihin sivuston salaisten toiveiden yllätyksen. Kerrassaan ihania leimakuvia. Pakko sanoa, etten ole ennen nähnyt näistä kuvista yhtään (ainakaan en muista). Suuret kiitokset lähettäjälle, nämä tuli juuri oikeaan aikaan piristämään minua.


Yhden noista leimakuvista värittelin heti tähän hyllyssä seisseeseen tuikkukorttiin (oli siis taiteltu ja paperit liimattu valmiiksi). Muutaman pallukan tuosta palkintopaketista liimasin koristeeksi. Jälleen aika pelkistetty, mutta ihan nätti. Tämän kortin sisään ei tullutkaan tuikkuja vaan sininen suklaapatukka.


Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa ja suuret kiitokset viimeisimmistä kommenteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.