torstai 16. joulukuuta 2010

Torstai kuulumisiaPosti-pate toi eilen aivan ihanan paketin. Voitin joku aika sitten Kotipuron arvonnan ja palkinto on aivan ihana. Oli, kuin olisi joululahjaa avannut. Paketti aiheutti monia ihastuneita huokauksia. Olen melkoisen tykästynyt sisustussydämiin ja nyt niitä tuli kerralla monta pientä lisää.


Enää ei olisi kovin montaa työpäivää ennen ansaittua joulutaukoa, joka tänä vuonna todellakin tulee tarpeeseen. Muutamat viime viikot olen ollut kamalan väsynyt, kiukkuinen ja ressaantunut töissä ja onpa tuota kiukkua riittänyt kotonakin. Pikku hiljaa arki alkaa kuitenkin taas tasoittumaan omaan tasaiseen rytmiinsä ja mielikin alkaa rauhoittumaan joulutunnelmiin.

Tänään kävin ystävän kanssa piristämässä mieltäni Ikeassa. Ostoksia ei paljon tarttunut mukaan, mutta oli mukavaa käydä katselemassa sisustus ideoita hyvässä seurassa. Huomenna on taas kerran reissuun lähtö edessä. Suuntana Nakkila-Harjavalta-Kokemäki. Hiukan illanistumista ystävien luona, tikkakisailua ja sukulointia. Luultavasti siis mukava viikonloppu tulossa.

Kukahan kumma tekisi vielä muutaman joulukortin ja paketoisi läjän lahjoja?? (taitaa oikea vastaus olla "Minä itse")


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.