sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Aarteita kirppikseltä


Perjantaiselta kirpputorireissulta jäi käteen viisi vanhaa käsityölehteä. Tuo päällimmäinen (nro 11) taisi olla vuodelta 76, muut ovat hiukan "tuoreempia". Nämä sisältävät aivan ihania malleja ja osaa niistä on varmasti aivan pakko kokeilla.


Muutaman ihanuuden kuvasin teille, mutta tarkemmin kerron sitten kun(jos) joskus jotain noista malleista teen. Osa ohjeista vaatii tarkkaa paneutumista, kun eivät ole ihan niin selkeitä kuin nykypäivän lehdissä. Rengaskukkia ajattelin ikkunakoristeiksi muutaman virkata. Jos vaikka saisi jo hiukan keväistä ilmettä kotiin.


Tämä peite ohjeineen löytyy juurikin siitä vanhimmasta, vuoden 1976 Virkkaa lehdestä. Peite on nimeltään Kultasade ja koostuu 42 kolmellatoista eri mallilla virkatusta palasta. Tätä olisi kiva koittaa tehdä, mutta luulenpa, että kesken jäisi. Tosin mallin hyvä puoli on tuo erilaisten tilkkujen määrä, ei ehkä kyllästyttäisi tehdä, kun voisi välillä vaihtaa mallia. Pitää harkita, ehkäpä saatte nähdä jotain tämän kaltaista blogissa joku päivä.


Askarteluostoksiakin olen viikonlopun aikana tehnyt. Nämä Tilda paper craft leimat tarttuivat mukaan Jyväskylästä lauantaina, ostin kyllä muutakin, mutta niitä ei vielä voi julkaista, kun osa on samaa, mitä aion laittaa postissa Koukussa kortteihin ystävänpäivävaihdon yllätettävälleni.

Nyt on aika mennä peiton alle valmistautumaan uuteen työviikkoon. Mukavaa alkavaa viikkoa teillekin ja kiitos taas kerran ihanista kommenteista edellisissä postauksissa.

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset houkuttelevat virkkausohjeet yllyttää kokeilemaan! Toivottavasti saat valmista. Näytäthän sitten millaisen kortin teit kun kohde on sen saanut.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.