torstai 13. tammikuuta 2011

Tervehdys sairaslomalta


Nyt on sitten tämän vuoden ensimmäinen sairaslomakin käynnissä. Tiistaina kuumemittari yllätti minut täysin. Minulle, kun ei kovin usein nouse kuume, vaan päinvastoin kipeänä ollessa lämpö laskee luvattoman alas. Nyt olikin sitten aivan kamala olo, kun mittari näytti pahimmillaan melkein 39 astetta. Parempaan päin ollaan kuitenkin menossa, mutta sunnuntaihin asti täytyy lääkärin mukaan lepäillä, näihin virustauteihin, kun ei muuta lääkettä ole.

Vuoden ensimmäiset isot tikkakisatkin ovat jo takanapäin. Kävimme Turussa n. 500 muun kisailijan kanssa heittelemässä. Omalta kohdaltani kisoista et taaskaan ole kovin ihmeellistä kerrottavaa, mutta mies toi kotiin kolme kultaista mitalia.


Aikani kuluksi ja sairaspäivän ratoksi kuvasin muutamia tuotoksia. Ylimmänkuvan ikkunakoriste tosin meni jo viikonloppuna ystävälleni. Hän kun ensimmäisen nähtyään toivoi vastaavaa, mutta vihreänä. Yksi kalastajalangasta virkattu roikkuu tilapäisesti keittiön ikkunassa, mutta luultavasti pääsee kahden muun kanssa parempaan paikkaan, kunhan sellaisen keksin. Nuo isommat, ihan valkoiset ovat toistaiseksi vielä vailla omaa kotia. Tämä ohje oli jostakin kodin pellervo- lehdestä (en nyt ihan tarkkaan muista mistä, kun leikkasin talteen).


Tänään, kun jo on jaksanut olla enemmän pystyssä piti kokeilla tuollaista tähtimallia. Tällaisen näin jo ennen joulua Kotipuro-blogissa, mutta vasta viime viikolla sain ohjeen käsiini. Ohje löytyy siis talven Novita lehdestä. Näitä täytyy tehdä lisää, oli niin kiva ohje tehdä. Ehkäpä ensi jouluna laitan kuusen kotiin ja koristeeksi näitä tähtiä sokerivedellä kovetettuna (mutta siihen nyt on melkein vuosi aikaa).


Tämän kortinkin sain tänään kasaan, on tuossa ollut jo jonkin aikaa liimauksia vaille valmiiksi laitettuna. Värit ei ole ihan omat suosikkini, mutta muuten kyllä tykkään tästä.

Nyt jatkan itseni parantelua, jos jo ensi viikolla saisin jotain lasten askartelujuttujakin töistä tänne jaettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.