lauantai 1. tammikuuta 2011

Uuteen vuoteen


Tuokoon uusi vuosi meille kaikille
rakkautta,
onnea,
hitusen toiveiden täyttymisiä
ja paljon uusia kokemuksia ja muistoja.

(jäälyhdyt näyttivät kauniilta)

Meillä uusi vuosi otettiin vastaan melko rauhallisesti ja perinteisesti. Oli hyvää seuraa, raketteja, naurua ja laulua. Uuden vuoden-lupauksia en oikeastaan tehnyt, mutta jos jotain täytyisi itselle luvata, olisi se kai muutamien kilojen kadotus ennen ensi joulua (saa nähdä täytänkö lupaukseni) ja yritys olla ressaamatta niin kovin paljoa työasioista.

Perinteisten nakkien ja perunasalaatin lisäksi tein lihapullia ja pasteijoita juhlaevääksi.Joululahjoista en vielä aiemmin kerinnyt teille kertoa. Pukki toi minulle muumijuttuja, uuden Hiihtokilpailu-sesonkimukin, muumimamma-sakset ja kaksi lusikkaa. Alla olevan tarjottimen sain jostakin lastenkirjakerhosta kylkiäisenä jo aiemmin. Näiden kuvattujen lisäksi pukki muisti minua vielä kolmella muumipeltipurkilla. Taidan olla helppo lahjottava tämän muumi-keräilyni ansiosta. Sain toki pukilta muutakin kuin muumia, mutta en nyt ala ihan kaikkea tähän listaamaan.

(muumiaterimiensarjakin alkaa laatikossa karttua)


Alimmaiseksi valitsin tänään kuvan, joka saa tällä kertaa edustaa uuden vuoden unelmaa. Unelma tosin on se sama, joka jo pitkään on pyörinyt päiväunissani. Se on se oma talo jostain, jossa olisi tilaa ympärillä. Reinot ovat myös pukin tuomisia ja alla oleva matto on anopin tekele (noita mattoja meillä on yllin kyllin sitä omaa taloa varten). Mielestäni tämä reinokuva kertoo paljon siitä, millaisen kodin joskus meille haluaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.