maanantai 28. helmikuuta 2011

Kurkistus naiseuden ytimeen...

..tai no ainakin sinne jokaisen naisen "pyhimpään" eli käsilaukkuun. Ihmemaan Liisan blogissa otin vastaan hauskan haasteen. Haasteessa kurkistetaan, mitä kassi on syönyt.

Onko sinussa yhtään sitä naisellista vikaa, että olet pienimmässäkään määrin käsilaukkufriikki??
JOS OLET, OTA TÄSTÄ KUVA BLOGIISI MUKAAN, KUVAA KÄSILAUKKUSI, SEKÄ SEN SISÄLTÖ! SALAISUUKSIA? JOKAPÄIVÄISYYKSIÄ? YLLÄTYKSIÄ?
USKALLATKO PALJASTAA?

Minun kassini sisältää, jos jotakin. Aina en itsekään tiedä ihan kaikkea, mitä kannan mukanani. Mutta näin loman alkuun mukavasti sain kassin sisällön siivottuakin tämän haasteen myötä.Alkuun kuva itse kassista, joka toimii miehen ja itseni huoltolaukkuna kisareissuilla. Silloin sieltä puretaan pois kaikki "tarpeeton" ja tilalle pakataan mm. varaosia (siis tikkojen varaosia) ja särkylääkkeitä. Kassini on pikkusiskon vanha. Löysin sen joulunaikaan vanhempieni luota ja siskon luvalla sain ottaa sen käyttööni. Minä niin pidän kaikesta tällaisesta. Mutta sitten itse sisältöön.Tällä hetkellä kassista löytyy..


Lompakko ja puhelin. Lompakon sisällä saattaa joskus olla jopa muutama kolikko tai ehkä toisinaan paperistakin rahaa, mutta useinmiten vain kortteja ja kuitteja.


Aina kassissa matkustaa myös hiukan meikkejä, huulirasvaa, jotain lääkkeitä (vaaleansinisessä pikku rasiassa on yleensä särkylääkettä, tällä hetkellä tosin tyhjä) ja muutama pinni. Ja löytyipä sieltä hyvin solmussa oleva läjä korujakin (kukahan kumma nekin selvittää jossain vaiheessa).


Kalenteri kulkee aina mukana. Vaihtelevasti kuljetuksessa on papereita (nämä olivat palkkakuitti ja ensi kesän lomasuunnitelma), korttipohjia ja suklaamuffinsien ohje.


Tietenkin purkkaa ja viime viikkoisen flunssan jäljiltä myös pastilleja.


hmmm.. Sitten löytyykin kännykkäpussi, jonka olen saanut eräältä lapselta (hän on sen ihan itse tehnyt). Muutama kynä on aina hyvä olla mmukana. Jostakin hotellista mukaan tarttunut ompelusetti, voihan sellaisellekin tulla joskus tarvetta. Ja sitten etualalla kuvassa niitä aiemmin mainitsemiani varaosia.


Näiden kuvattujen lisäksi kassissa on aina tampooneita ja nenäliinoja, sekä pikkuruinen lasinen siili, joka on ns. onnenmaskotti. Niin ja tietysti roskia, eihän niitä saa kadulle heittää. Niitä en kuvannut, mutta kuskasin ne roskikseen (ihan vaan pari kourallista).

3 kommenttia:

  1. Melkein otin haasteen vastaan, mutta aika alkumetreille homma hyytyi. Jaksoin pari kahmaisua selvittää ja vastaan tuli: puoliksi syöty lihapasteija, 1kpl vaippoja, 6kk lääkärilaskut, sateenvarjo, 1kpl kengänpohjallisia, 5 kpl Gormiteja, 2 kpl huulipunia ja sitten hyydyin :(

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla, että muutkin kuskaa omituisuuksia kassissaan. Viime keskiviikkona jos olisin laukkuani kuvannut, sieltä olisi löytynyt pienois hornetti, munamies ja muutama virkkuukoukku.. siis selvästi ihan joka päiväisiä tarvikkeita.

    VastaaPoista
  3. Mitä naisen käsilaukusta ei löydy, sitä ei nainen ja hänen tuttavansa tarvitse

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.