maanantai 21. helmikuuta 2011

Ystävänpäivävaihtojen satoa

Laiska ja mukamas kiireinen minä, en ole saanut aikaisemmin aikaiseksi kiitellä näistä ihanista ystävänpäiväpaketeista. Mutta nyt yhteisesti kaikille vaihtoystävilleni ISO KIITOS piristävistä ja erilaisista paketeista. Olin siis mukana neljässä eri vaihdossa ja tässä tulee nyt kuvat paketeista.


KK ystävänpäivävaihto:


Paketista löytyi leimakuvia, vaaleanpunaisia korttipohjia, stanssattuja ja kuvioleikkureilla leikattuja kuvioita, pinkki leimasintyyny, ihana kangaskassi (minulla on monia kangaskasseja, joita ei mielestäni koskaan ole liikaa), kuivattuja hedelmiä ja pöllöleimasin (joka unohui kuvasta). Kiitos tästä paketista Arjalle!


Kirppisystävä:


Kirppisystävän paketista löytyi kaikkea ihanaa. Ikkunakoriste (joka pääsee ikkunaan kevätauringonvaloon heti kun saan ikkunat pestyä), sokerikko ja kermakko, aivan mielettömän ihanat suola- ja pippurisirottimet, kissa-aiheinen paneelikangas (josta täytyy tehdä lattiatyyny), n. metri leveää pitsiä, kettunameja ja pehmusteeksi pakettiin oli ystävä laittanut vuoden 1968 hesarin sivuja (nämä pääsevät varmasti korttiaskarteluuni materiaaliksi). Kiitos tästä paketista Ainolle!

Hyvää ystävänpäivää ystävälle, vaihto:


Tämä vaihtopaketti taisi tulla kolmessa eri kuoressa. Kuorista löytyi kopioituja ohjeita, puinen voiveitsi, virkkuukoukku, mantelijauhetta, pastilleja, namu-kuvioitu pieni peltirasia sisällään purkkaa ja suklaapalloja. Tästä kiitos Ruiskaunokille!

Salainen sydänystävä 2011:

Salainen sydänystäväni oli aivutellut metallilangasta kauniita kuvioita. Aivan ihana koriste ja pääsee kyllä näytille, heti kun keksin paikan. Kiitos tästä Anna!

3 kommenttia:

  1. Hei vähäks kivoja kaikkia juttuja! Kerro mullekin, kun joskus tulee eteen tämmöinen vaihtis, johon olisi mahdollista osallistua. Postia on aina kiva saada :)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä. Kangaskassi on hand made ihan minä ite! =)

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä. Olin jo hieman huolissani, josko olin osannut valita mitään mieluista. :) Oikein ihanaa kevään jatkoa sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.