keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pinnalla

Hippokampustajan blogin kautta olen löytänyt monia hauskoja valokuvaushaasteita, joista tässä uusin. Makroviikot haasteissa on tarkoituksena kuvata jotain haasteessa määrättyä LÄHELTÄ.

Tällä viikolla piti kuvata jotain pintaa ulkona. Minäpä sitten pyllistelin pihalla kameran kanssa ja kuvasin pintoja. Varmasti huvittavaa naapureista. Mutta ei haittaa, minulla oli kuitenkin oikein hauskaa.


Kuvaamistani pinnoista valitsin haasteeseen tämän leikatun pinnan.


Muita kuvaamiani pintoja alla ja toisten kuvaamia pintoja täällä.

Ihanaa, kun lomalla on aikaa leikkiä kameran kanssa.

15 kommenttia:

 1. Maailma on pintojen universumi!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on monenlaista nättiä pintaa.

  VastaaPoista
 3. Minkä kasvin oksa leikattu/sahattu poikki?

  VastaaPoista
 4. On pintoja mistä valita. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Hienoja pintoja. Upeita makroja!

  VastaaPoista
 6. Kameran kanssa näkee mailman ihan toisin :)

  VastaaPoista
 7. voi kun itsekin innostuisi kameran kanssa leikkimään. hyvännäköisiä pintoja olet saanut vangittua :D

  kiva kun kävit blogissani osallistumassa arvontaan. toivotaan että onni potkaisee ja joku palkinnoista päätyy sinun luoksesi :)

  VastaaPoista
 8. Kameran kanssa leikkiminen on melko rentouttavaa. Kunhan vaan muistaa unohtaa sen, miten hölmöltä näyttää pyllistellessään puskissa ja jutellessaan kuvauskohteille (mm. muurahaisille).

  VastaaPoista
 9. Pappilan mummo: En ole tietoinen mikä tämä takapihalla raja-aitana toimiva pensas on. Voisin veikata lehdistä sen olevan jokin Aronia. Pensas tekee punaiset marjat syksyllä ja alkukesästä on kauniit pinkit kukat (kuvia löytyy aiemmista postauksista).

  VastaaPoista
 10. Kauniita kuvia nuo kaikki ja hyvin olet löytänyt pihapiiristä erilaisia pintoja. Ja sehän on vain plussaa, jos naapureilla riittää katsottavaa : ) Minä ainakin metsästän kasveja ja muuta kuvattavaa tuolla puskissa ihan estottomasti.

  VastaaPoista
 11. Leikattu puu näyttää kivalta. Kakkoskuva kiinnostaa todella, että mikä, mikä? Alimmalla on "pandan muoto ja värit". :)

  VastaaPoista
 12. toinen on lyhdyn "katto" ja alimmainen ankan pää..

  VastaaPoista
 13. Valitsemasi kuva on ihan ok, joskin leikattu pinta olisi saanut täyttää enemmän kuva-alasta, mielestäni. Oma suosikkini näistä kuvistasi on toinen ylhäältä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.