perjantai 10. kesäkuuta 2011

Vihdoinkin lomalla


Tänä kesänä pidän lomani kahdessa eri jaksossa, joista ensimmäisen jakson ensimmäinen päivä on tänään. Tämä ensimmäinen lomajakso on kahden viikon mittainen ja huipentuu juhannuksen Englanninmatkaan.


Ensimmäisen lomajakson aikana aion oikeasti lomailla ja tehdä kaikkea mukavaa ja itselle voimia antavaa. Jos säät sallii niin kaiketi voisin käydä mattopyykillä tms. jota en kuitenkaan aio suunnitella sen kummemmin.


Toivottavasti saan annettua aikaa käsitöille, joita tehdessä on aikaa haaveilla. Haaveilu on yksi niistä asioista, jotka rentouttavat minun päätäni pitkän työvuoden jälkeen.


Toinen lomajaksoni onkin sitten 3 viikkoa pitkä ja ajoittuu heinäkuulle. Sille jaksolle on jo suunniteltu ohjelmaa, joka varmasti pitää melko "kiireisenä". Tänä kesänä meillä on edessä muutto omaan (pankin) asuntoon, jossa on tilaa harrastuksille ja ystäville. Haaveistani huolimatta päädyimme hankkimaan kerrostaloasunnon, koska tämän hetkinen menevä elämämme ei vielä anna aikaa oman talon tai suuren pihan hoidolle. Ehkä joskus tulee senkin aika.


Näin loman alkajaisiksi suuntaamme tänään kulkumme Savonlinnaan, josta toivottavasti saan jonkinlaista kuvamateriaaliakin teille jaettavaksi.


Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!


PS. Suuren suuret kiitokset teille kaikille lukijoille ja kommentteja jättäneille. Blogini täytti toukokuussa yhden vuoden ja sen kunniaksi järjestän teille kesän aikana jonkinlaisen pienen arvonnan, mutta siitä tuonnenpana.

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.