perjantai 22. heinäkuuta 2011

Pieni kurkistus uuteen kotiin..


Muuttotouhujen välissä ajattelin vilauttaa teille muutamaa kuvaa uudesta kodista. Kuvat on pikaisesti räpsittyjä, mutta näkee niistä sentään jotain. Ensimmäisessä kuvassa on tuleva askarteluhuoneeni. Ei kovin suuri, mutta riittävä minulle. Tästä tulee varmasti jatkossa lisää kuvia, kunhan saan huoneen sisustettua jotenkin. Huone on pienin asuntomme kolmesta makuuhuoneesta, keskikokoisesta tulee meidän makuuhuone ja suurimman valtaa DARTS.


Keittiö on mielestäni aivan ihana. Tänne mahtuu kuuden hengen ruokapöytä (pöytä on ostettu vuosia sitten kokonsa takia, mutta koskaan aiemmin se ei ole mihinkään mahtunut täyspitkänä vaan on joutunut olemaan normi neljän hengen pöytänä), pääsee vieraat kerralla samaan pöytään.


Viimeisessä kuvassa wc. hih. Tästä tulee mieleen hotellit. Pikkuisen luksusta meille kahdelle, kodissamme on kaksi wc:tä.

Näiden kuvattujen lisäksi kodissamme on tosiaan kookas kylpyhuone (se toinen wc), sauna, tilava olohuone, vaatehuone, parveke ja eteiskäytävä. Kuvailen kotia teille katseltavaksi enemmän sitten, kun koti jotensakin asutumman näköinen.

4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!
  Minusta olisi ihan superluksusta, jos minulla olisi oma askarteluhuone. Nyt joudun sinittelemään ompelujen kanssa pienellä pöydällä ja askartelemaan keittiössä :(

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Uuteen kotiin muuttaminen on aina ihanaa, asunto on kuin avoin kirja edessä, jonka kirjoitamme meidån perheen tarinalla. Heittäydyinpäs filosofiseksi :)
  Mukavaa helteistä heinäkuuta :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin. Ihanalta näyttää.

  VastaaPoista
 4. Oli pakko hymyillä ääneen "suurimman valtaa DARTS". Seuraavan kerran kun karikolle ajatte, niin jos 100 mailin etäisyydellä olette, ni pidän kiinni siitä, että tavataan. :)

  Onnea uuteen kotiin ja uudelle omalle työ- ja askartelutilalle. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.