lauantai 6. elokuuta 2011

Puettu leimakuva


Osallistuin tällä kortilla KK:n haasteeseen, jossa aiheena oli KESÄ. Ajatukseni kesästä tämän kortin myötä pyörivät pesistään pudonneissa linnunpoikasissa ja niissä pienissä onnettomissa jotka lentelevät ikkunoita päin.


Kortti on aika yksinkertainen ja pienen vahingon (onnistuin suttaamaan musteisen sormenjäljen leimakuvaan) kautta päätin kokeilla leimakuvan pukemista. Mielestäni ensimmäiseksi kokeiluksi onnistuin aika hyvin.


Leimasin on The Artful Stamperin "James". Sain joskus taannoin kk:n salaisten toiveiden kautta yhden tällaisen kuvan ja ihastuin Jamesiin niin paljon, etten ole raaskinut käyttää sitä mihinkään (olen pelännyt pilaavani ainokaiseni värittämällä tms.). Tässä kesällä sitten löysin leimasimen askartelukirppikseltä ja oli aivan pakko heti varata ja ostaa se. Tämä on siis todellakin ehdottomasti suosikkini kaikista leimoistani.


Lopuksi vielä lähikuvaa puetusta Jamesista. Värittelen kuvat toistaiseksi vielä akvarelli puuväreillä ilman vettä, mutta ProMarkerit on jo ostettu kokeilua varten ja harjoittelen niillä värittämistä heti, kun vaan aikaa löytyy.

2 kommenttia:

  1. Ompas suloinen! Sulla on hyvä askarteluhuone, kun sybtyy näin komiaa jälkeä! ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.