torstai 11. elokuuta 2011

Samat materiaalit by Eemeli 1/4


Monesti olen katsellut blogeista ja kk:n vaihdetaan ryhmästä näitä samat materiaalit rinkejä ja ajatellut, että tuo voisi olla kivaa. No nyt lähdin Eemelin rinkiin mukaan ja kun yllä olevat Eemelin lähettämät materiaalit saapuivat, ensimmäinen ajatukseni oli APUA! Tässä oli minulle haastetta kerrakseen. Minä, kun aina yleensä väritän kuvan ensin ja etsin sitten siihen sopivan paperin ja koristeet. Nyt minun pitikin tehdä kaikki päin vastoin, värittää kuva muiden materiaalien mukaan. No tuumasta toimeen kuitenkin ja alla on tuotokseni.


Ihan kaikkia koristeita en käyttänyt, mutta pyrin kuitenkin saamaan korttiin mahdollisimman montaa erilaista. Omia materiaaleja ei tässä kortissa ole kuin korttipohja. Kun sain kortin päällisen valmiiksi pyörittelin Eemelin lähettämää servetin palasta kädessäni ja harmittelin, kun en ollut saanut sitä yhdistettyä korttiin. Sitten keksin leikata siitä kaksi tähteä ja liimata ne kortin sisälle ja takakanteen.(Viimeisessä kuvassa vielä ylläri pussukan sisältö.)

Minun lisäkseni tässä ringissä askartelee Eemeli, Granne ja Anemone. Seuraavat matskut lähetänkin minä ja ne jo odottavat tuolla lähes valmiina (leimakuvat puuttuvat, koska sain vasta tänään kunnon musteet).

6 kommenttia:

 1. Oi miten kauniin rauhallisen kokonaisuuden olet saanut tehtyä, todella jouluinen ja söpöinen.

  VastaaPoista
 2. Onpa upea lopputulos. Jännä miten erilaisia kortteja syntyy samoista materiaaleista.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniin kortin olet saanut aikaiseksi ja kiva idea käyttää servetin palasia tuollai. Itse en ole vielä aloittanutkaan omaa korttiani, joten tässähän tulee kohta kiire :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis lopputulos!

  Jaahas, paketti/paketit on siis saapunu! :P

  VastaaPoista
 5. Hei tämä kuulostaa kivalta! Kerro joskus miten tämmöinen toimii :)

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis on korttisi! On kiva seurata miten erilaisia kortteja saadaan samoista aineista tehtyä...:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.