torstai 18. elokuuta 2011

Samat materiaalit by Eemeli 2/4


Eemelin ringissä oli minun vuoroni lähettää materiaalit muille. Yllä olevan setin pakkasin kolmeen kuoreen ja jännityksellä jäin odottamaan, mitä muut saavat aikaan. Muut tässä ringissähän ovat Eemeli, Granne ja Anemone.


Koska itse en normaalisti tee kovin runsaita kortteja, päätin rangaista itseäni ja pakotin itseni käyttämään lähes kaikkea mitä olin muillekin lähettänyt. Vain iso kukka jäi käyttämättä ja sekin vain siksi, ettei se millään mahtunut korttiin. Mitään tekstiä en muille pakannut mukaan, kun ajattelin, että kaikki saavat sitten itse päättää mihin tarkoitukseen korttinsa tekevät. Itse leimasin tekstin suoraan valmiiseen korttiin ja sain sen sitten hiukan leviämään. HÖH!


Kortistani tuli aika syksyisen oloinen, vaikkakin keiju on kovinkin kesäinen. Sopinee siis hyvin juuri tähän elokuun sateisen harmaaseen, mutta silti niin lämpimään aikaan.


Kortin sisälle revin lopuista papereista paloja. Niin tulikin sitten käytettyä kaikki paperitkin lähes kokonaan.


Eemelin ringissä myös lähetetään kaikille pieni yllätyspussukka, jonka materiaaleja ei saa käyttää kortissa. Minä pakkailin, ehkä hiukan jouluisenkin yllätyspussukan muille.

3 kommenttia:

  1. Todella kiva kortti ja tuo tytön väritys on sattunut ihan nappiin, Täällä vielä tuskaillaan näiden materiaalien kanssa :) Kenenkäs tuo leimakuva on (ajattelin mainita tekstissä)?

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa en tiedä leiman valmistajaa tai nimeä, ostin tuon ja toisen vastaavan kk-kirppikseltä joku aika sitten.

    VastaaPoista
  3. Ihanan kortin olet saanut aikaiseksi :) Ja sait tuon kultaisen lehdenkin mahtumaan.. Minä pyörittelin ja pyörittelin, mutta ei onnistunut.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.