maanantai 5. syyskuuta 2011

Joulukalenteri 2011


Viime jouluna ihastelin toisten joulukalentereita ja ikäväkseni "heräsin" liian myöhään osallistuakseni niihin, saatika sitten tehdäkseni jotain oman kalenterini eteen. Mutta nyt olen ajoissa ja mukana jo kolmessa kalenterissa.

Homma siis toimii siten, että kommentilla varaat itsellesi luukun (tai muutaman) ja laitat sähköpostia osoitteeseen tellihani @ hotmail . com (huom. poista välit). Sen jälkeen saat minulta osoitteen, johon voit postittaa "luukut" 28.11.2011 mennessä. Merkitsethän luukkusi kyseisen päivän numerolla, jotta tiedän milloin sen saa aukaista. Kerrothan, jos sinulla tai lapsellasi on tällainen kalenteri, jotta voin tulla varaamaan luukun taikka kaksi.

Luukuista toivoisin löytäväni jotain korttiaskarteluun sopivaa (olen kovasti tykästynyt "samat materiaalit" rinkeihin, joten olisi kiva myös saada ns. jouluhaaste ja löytää jostakin luukusta materiaalit yhteen korttiin) tai sitten jotakin jouluista pientä koristetta. Itsetehty on aina ihanaa ja antajansa näköistä, mutta minulle kelpaa myös kierrätetty (eli voit ihan hyvin kaivella omia joulukoristevarastojasi ja ottaa jonkun luukun sisällön sieltä). Herkkuja en niinkään haluaisi, tosin jonain aamuna olisi mukava saada vaikka rusinoita tai manteleita glögin (josta pidän kovasti) sekaan. Tykkään kovasti mm. muumeista ja sukista (jalan koko 38). Muista luukkua miettiessäsi, että tärkeintä on antamisen ilo, ei niinkään "lahjan" arvo ja että nämä luetellut ovat vain esimerkkejä.

Katso alta vapaat luukut ja varatuista saattaa löytyä linkkejä muiden kalentereihin.

1. HELENA (saapunut)
2. PIKKU-PEIKKO (saapunut)
3. OUTI (saapunut) & LIISAX (saapunut)
4. MINNA (saapunut)
5. HELENA (saapunut)
6. PIKKU-PEIKKO (saapunut)
7. OUTI (saapunut)
8. RIIKKA (saapunut)
9. MINEA (saapunut)
10. MINNA (saapunut)
11. OUTI (saapunut)
12. TRIINU (saapunut) & LIISAX (saapunut)
13. KÄNKKIS (saapunut)
14. MINEA (saapunut)
15. HELENA (saapunut)
16. OUTI (saapunut)
17. RIIKKA L. (saapunut)
18. MARIKA (saapunut)
19. MINNA (saapunut)
20. HELENA (saapunut)
21. KÄNKKIS (saapunut)
22. PIKKU-PEIKKO (saapunut)
23. MINNA (saapunut)
24. HELENA (saapunut)


Ja pienenä bonuksena tässä kalenterissa on ARVONTA.
Kun kaikki luukut on varattu, arvon luukkujen varaajien kesken pienen jouluisen paketin, jonka voittaja saa sitten joulukuun alussa.


ARVONTA ON SUORITETTU KÄYTTÄEN TUOTA SAMAA ARPOJAA JOKA ON NOISSA MANKKU JA ASKARTELUHAASTEISSA KÄYTÖSSÄ. ARPUUTTAJA VALITSI LUUKKUNUMEROISTA NUMERON 4, JOTEN MINNALLE LÄHTEE JOULUKUUN ALUSSA PIENI JOULUINEN PAKETTI.

KIITOS VIELÄ KAIKILLE LUUKKUJEN VARAAJILLE, TOSI NOPSASTI TULI PÄIVÄT TÄYTEEN. NYT VAIN JOULUKUUTA ODOTTELEMAAN JA OMIEN VARAAMIENI LUUKKUJEN SISÄLTÖÄ SUUNNITTELEMAAN.

10 kommenttia:

 1. Moikka!
  Varaatko mulle luukut 1, 5, 15,20 ja 24?
  T: Helena

  VastaaPoista
 2. Mä varaan luukut 3, 7, 11, 16.

  VastaaPoista
 3. Tämähän on mainio idea! Varaan luukun 8!

  VastaaPoista
 4. Hei, tämähän kuullostaa kivalta..en ole tälläisestä koskaan kuullutkaan..minäkin haluan osallistua sinun joulukalenteriisi ja samalla taidan myös tehdä oman..
  ottaisin siis sinulta vaikka 2 luukku, numerot: 13,21

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Voisin varata yhden luukun

  VastaaPoista
 6. Mä voisin ottaa tuon jäljelle jääneen :)

  VastaaPoista
 7. Hepskukkuu! Kiitos! :) Laita mulle tuplat päiviin 3 ja 12 :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.