sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Terveisia Askartelupirtistä


Eilen pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan askartelutapahtumaan ja voin nyt todeta, ettei se tule jäämään viimeiseksi. Kangasalan Pirtillä järjestettiin Askartelupirtti niminen tapahtuma ja kerrankin sattui osumaan kohdalle ns. vapaa viikonloppu, joten pääsin mukaan. Pakkailin mukaan materiaaleja ajatuksenani, että siskon pojalle on tehtävä 5-vuotis synttärikortti (lähden tästä ihan kohta juhlimaan) ja omalle isälle isän-/syntymäpäiväkortti (isäni syntymäpäivät ovat n. viikko ennen isänpäivää) olisi hyvä saada jo valmiiksi. Aamulla hiukan jännitti, koska tiesin, etten tunne tapahtumasta muita osallistujia kuin Marikan, mutta silti lähdin innokkaana katsomaan millainen tapahtuma on.


Sain päivän aikana tehtyä kolme korttia, kuvat olin kyllä jo värittänyt kotona valmiiksi. Kuvista ylimmäinen on siskon pojan synttärikortti, tämä joulukortti syntyi ns. bonuksena hiukan hankalien papereiden pyörityksen ja Puuhiksen mielipiteiden avulla. Oikeastaan siitä tuli aika kiva ja melko raikkaan oloinen.


Isänpäiväkortinkin sain aikaiseksi. Tapahtuman järjestäjä Anulta ostin noita ruuvihaaraniittejä, joita olen jo pitkään havitellut itselleni. Tuo leimakuva (olen sen joltain jossain saanut) sopii isälleni mielestäni aika hyvin. Ja tuo Lissulta saamastani paperista leikattu teksti on ihan isästäni kertova.


Tekstin taakse jätin 3D-teipin avulla taskun josta saa vedettyä ulos onnittelutekstin.


Hiukan piti tietysti saada uutta omiin varastoihin. Kaikkea en tosin ostanut vaan osa on tapahtuman sponsoreiden lahjoituksia ja arvontapalkintokin kuvaan joutui.

Vierustovereilta lainasin leimasimia ja Paula opetti minua stanssaamaan. Nyt mun on sitten ihan pakko saada sellainen vempele kotiin. Tosin ihan ensimmäinen seuraavaksi hankittava "laite" on paperileikkuri. Olen aiemmin ollut sitä mieltä, että en sellaista tarvitse; minulle riittää sakset, mutta nyt tiedän sen olevan ihan ehdoton.

Kiitos kaikille mukana olleille, järjestäjille ja vieressä askarrelleille Tainalle ja Anskulle. Toivottavasti tavataan taas jossakin.

4 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta ja leimasimien lainasta.
  Ihania kortteja sait aikaiseksi. On kiva nähdä kortit täällä valmiina kun pääsi sivusta seuraamaan niiden valmistumista.
  Hyvää syksyn jatkoa ja inspiroivaa kortteilua!

  VastaaPoista
 2. Korteistasi tuli kyllä oikein kauniita!Kiitos mukavasta seurastasi ja varmasti tullaan tapaamaan vielä jatkossakin askartelun merkeissä:)

  VastaaPoista
 3. Kiva oli tutustua, varmasti tavataan uudelleen!!!
  Kivat kortit sait aikaiseksi. Se huono puoli näissä tapaamisissa on, että huomaa kuinka paljon kaikkea kivaa olisi vielä hankkimatta....

  VastaaPoista
 4. Näistä tuli kyllä hurjan kivoja! Olipas mukava päivä! Kiitos koko päivän seurasta! ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.