perjantai 25. marraskuuta 2011

Lopu jo marraskuu

Tyhmä synkkä marraskuu saisi oikeasti jo loppua ja antaa vuoron joululle ja joulukuulle. Itselleni tämä marraskuu on ollut kiireinen, väsynyt, harmaa ja inhottava. En sitten yhtään tykkää näistä syksyn sateista.


No on tässä marraskuussa ollut jotain mukavaakin. Töissä on alettu pikku hiljaa valmistautumaan jouluun, muutamien pienten askartelujen ja laulujen muodossa. Viime sunnuntaina sain joka vuotiseen tapaani viettää hetken paratiisissa; Tampereen kädentaitomessuilla. Messut olivat, kuten aina, ihanat. Mukaani tarttui pieniä ostoksia itselle (näkyvät kuvassa) ja joitakin pieniä lahjoja joulupaketteihin. Ja taas joutuu vuoden odottelemaan seuraavia messuja.


Joitain pieniä joulujuttuja olen jo kotonakin tehnyt. Ensimmäiset tortut on leivottu (ja syöty), keittiön pöydälle on ilmestynyt hiukan jouluisempi liina, punaiset lyhdyt ovat löytäneet tiensä parvekkeelle ja joulukalenteri (se teidän ihanien kokoama) on pakattu vanhaan elämää nähneeseen koriin valmiiksi. Enää kuusi päivää (tämä päivä mukaanlukien) tätä tyhmää harmaata marraskuuta ja sen jälkeen pääsen näkemään mitä te olette kalenteriini kätkeneet.Tulisi jo lunta ja pakkasta, eikä aina vain kuraa, vettä ja harmaata!

2 kommenttia:

  1. Oih, ihanaa! Sun kori näyttää upealta!

    VastaaPoista
  2. mä en raaskinu rahapulassani mennä koko messuille vaikka olivat ihan vieressä. Ehkä ensi vuonna sitten! kohta kohta on joulukuu, jee!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.