perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulumuistamisia ja jotain muutakin


Minulla on tapana muistaa lähimpiä työtovereitani, siis niitä joiden kanssa työskentelen lähes päivittäin. Tänä vuonna halusin tehdä heidän "lahjansa" ihan itse. Jokin aika sitten löysin blogistaniasta idean, jonka sitten toteutin. Koristelin kynttilöitä (ihan kaupasta ostettuja valmiita) glitterillä. Napsuttelin kaksipuoleisesta tarrakalvosta lumihiutaleita leikkurilla ja ripottelin glitteriä päälle. Sitten vaan pyyhin ylimääräiset pois (käytin tähän ikivanhaa poskipunasivellintä) ja koristus oli valmis. Sitten vielä kynttilän pohjaan omalla leimasimella leimattu ynpyrä. Kynttilät nätisti servettien kanssa sellofaaniin ja paperinarulla kiinni ja naruun roikkumaan ihan itte tehty pakettikortti. Aikas nätit muistamiset sain aikaan. Ja helppoakin oli.


Ja nyt, jos joku äkkiä tietää mistä tuon idean sain, niin olisin oikein kiitollinen linkistä, sillä en itse sitä enää mistään löydä.


12. päivä sain joulukalenterista Lissulta materiaalit ja tässä on tuotokseni. Omista varastoistani lisäsin vain nuo ruuvihaaraniitit. Kiitos Liisa, tämä oli ihan kiva haaste. 2 kommenttia:

  1. Ihana idea muistaa työkavereita ja nuo kynttilät on tosi kauniita. Ihanaa joulun aikaa, taikaa Sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.