perjantai 26. elokuuta 2011

Vintagea(ko) haasteeseen


Uudessa Vintage-haasteblogissa on elokuun ajan käynnistämishaasteena Kaikki käy. Ja tällaisella kortilla pyrin mukaan haasteeseen. Tämä syntyi vähän lyhyellä varoitusajalla tulleeksi "tilauskortiksi" (tilattiin siis eilen hiukan ennen neljää ja olisi määrä viedä tämä tänään, kun töihin menen). Hiukan alemmas olisi saanut nuo ruudut ja kuva tulla, mutta tarttuivat niin tiukasti heti kiinni, etten saanut niitä siirrettyä. Alemmassa kuvassa näkyy kortin värit paremmin.


Kai tää käy, kun kerran kaikki käy!

Samat materiaalit by Eemeli 3/4


Eemelin ringissä oli Grannen vuoro laittaa matskut. Ja kuoresta paljastui ihan minun värinen läjä tarvikkeita. Näitä kun pyörittelin pöydällä en ensin meinannut saada mitään aikaan, mutta lopputulos kuitenkin alla.


Minä pahulainen en sitten saanut noita ihania stanssattuja kuvioita millään sopimaan korttiin. Anteeksi. Mutta isoja haaraniittejä lukuunottamatta ihan kaikkea muuta on käytetty. Tämä leimakuva oli ihanan erilainen, kuin mitä normaalisti käyttäisin.

Ja ylläripussukasta löytyi kaikkea ihanaa. Näistä olenkin jo käyttänyt toisen neliönmuotoisen timangin.

Muiden kortit jälleen nimilinkeissä.


(Eemelin linkki vie blogin etusivulle, mutta vaihdetaan kunhan Eemelikin saa kortin tehtyä.)

Samat magnoliamateriaalit by Tanja 1/4


Niin kivoja nämä ringit, että olen mukana samaan aikaan kahdessa erilaisessa. Tanjan ringissä leimakuvan pitää olla Magnolia, muut materiaalit saa sitten olla ihan mitä vaan. Ensimmäiset matskut lähetti Tanja itse. Alkuun näytti siltä, että nämä saan kaikki laitettua korttiin, mutta toisin kävi. Kaksi paperinpalaa, nappi ja sininen kukka jäivät käyttämättä.


Tällainen tuli sitten lopputuloksesta. Väritin kaikki valkoiset kukat Promarkerilla (gold). Alemmassa kuvassa näkyy kortin värit paremmin.

Muut tässä ringissä ovat Tiina, Danila ja tietenkin Tanja. Heidän korttinsa voit kurkata nimilinkeistä (tosin Danilan linkki vie blogin etusivulle, mutta vaihdan sen sitten, kun korttipostaus ilmestyy).

maanantai 22. elokuuta 2011

Terveisiä Tukholmasta


Vietimme jälleen viikonlopun dartsin parissa, tällä kertaa Tukholmassa. Kisojen(kin) suhteen olen viikonloppuun ihan tyytyväinen, vaikka en palkintosijoille (tai edes lähelle niitä) päässytkään, pärjäsin omasta mielestäni ihan hyvin. Ja se kai se on tärkeintä, että itse on tyytyväinen.


Kisojen lomassa ehdin käydä hieman ulkoiluttamassa kameraa ja tässä teille joitain otoksia.


(näköjään aina ei kamera muista olla ihan suorassa)


Tästä patsaasta otin melko paljon kuvia eri kuvakulmista. Vilautan niitä teille joskus myöhemmin.


Seuraavat kaksi kuvaa ovat Arlandan lentokentältä. Ravintoloiden läheisyyteen on tehty aivan ihana leikkipaikka lapsille. Kun tilaan meni sisälle oli, kuin olisi päässyt keskelle Elsa Beskowin satumaailmaa. (Näin aikuisenakin nautin tilan tunnelmasta). Mukanamme oli ystäväperhe, jonka tyttären (pian 10v) kanssa vietin tovin tuossa tilassa ja voitte vaan arvata kuinka paljon aivan mielettömän ihania kuvia tytöstä sain napsittua.No kaikkien viikonloppujen jälkeen on aina palattava arkeen ja tänä aamuna me maalasimme lasten kanssa sormiväreillä. Oli taas kerran aivan ihana huomata miten paljon lapset nauttivat käsillä tekemisestä ja siitä, että he saavat käyttää kaiken luovuutensa ilman minkäänlaisia rajoitteita.


Mukavaa arkea teille!

torstai 18. elokuuta 2011

Samat materiaalit by Eemeli 2/4


Eemelin ringissä oli minun vuoroni lähettää materiaalit muille. Yllä olevan setin pakkasin kolmeen kuoreen ja jännityksellä jäin odottamaan, mitä muut saavat aikaan. Muut tässä ringissähän ovat Eemeli, Granne ja Anemone.


Koska itse en normaalisti tee kovin runsaita kortteja, päätin rangaista itseäni ja pakotin itseni käyttämään lähes kaikkea mitä olin muillekin lähettänyt. Vain iso kukka jäi käyttämättä ja sekin vain siksi, ettei se millään mahtunut korttiin. Mitään tekstiä en muille pakannut mukaan, kun ajattelin, että kaikki saavat sitten itse päättää mihin tarkoitukseen korttinsa tekevät. Itse leimasin tekstin suoraan valmiiseen korttiin ja sain sen sitten hiukan leviämään. HÖH!


Kortistani tuli aika syksyisen oloinen, vaikkakin keiju on kovinkin kesäinen. Sopinee siis hyvin juuri tähän elokuun sateisen harmaaseen, mutta silti niin lämpimään aikaan.


Kortin sisälle revin lopuista papereista paloja. Niin tulikin sitten käytettyä kaikki paperitkin lähes kokonaan.


Eemelin ringissä myös lähetetään kaikille pieni yllätyspussukka, jonka materiaaleja ei saa käyttää kortissa. Minä pakkailin, ehkä hiukan jouluisenkin yllätyspussukan muille.

Magnoliahaaste #63


Magnoliahaasteessa piti tehdä kortti lemppari mankkuleimalla. Oma ehdoton suosikkini on tämä keiju sammakko käsissään. Värityksestä huomaa, että vasta harjoittelen noiden Promarkereiden kanssa.


Taustaksi tähän korttiin nappasin isosiskon kahvipöydästä mukaan tarttuneen servetin. Ja ei tähän sitten juuri muuta voinutkaan enää lisätä. Juuttinaru sopi karkeudessaan tähän korttiin vallan mainiosti.


Jotta sain korttiin hieman sadunhohtoa, liimailin ihan pikkuriikkisiä "timangeja" koivunlehtiin. Sattuivat vielä olemaan lähes saman värisiä kuin lehdet. Kuviin en millään saanut vangittua sitä hohdetta minkä nuo pienet timangit saivat aikaan. Tästä kortista tykkään itse todella kovasti. Tykkäätkö sinä?

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Naapuri bongausta


Meidän uuden kodin pihapiirissä asustaa aika paljon pikkulintuja ja oravia. Jälkimmäisiä on ihana kuvata salaa omalta parvekkeelta. Hassuja suloisia otuksia.


Kuvat nyt ei ole mitään parhaita otoksia.


Mukavaa sunnuntaipäivää teille!

torstai 11. elokuuta 2011

Samat materiaalit by Eemeli 1/4


Monesti olen katsellut blogeista ja kk:n vaihdetaan ryhmästä näitä samat materiaalit rinkejä ja ajatellut, että tuo voisi olla kivaa. No nyt lähdin Eemelin rinkiin mukaan ja kun yllä olevat Eemelin lähettämät materiaalit saapuivat, ensimmäinen ajatukseni oli APUA! Tässä oli minulle haastetta kerrakseen. Minä, kun aina yleensä väritän kuvan ensin ja etsin sitten siihen sopivan paperin ja koristeet. Nyt minun pitikin tehdä kaikki päin vastoin, värittää kuva muiden materiaalien mukaan. No tuumasta toimeen kuitenkin ja alla on tuotokseni.


Ihan kaikkia koristeita en käyttänyt, mutta pyrin kuitenkin saamaan korttiin mahdollisimman montaa erilaista. Omia materiaaleja ei tässä kortissa ole kuin korttipohja. Kun sain kortin päällisen valmiiksi pyörittelin Eemelin lähettämää servetin palasta kädessäni ja harmittelin, kun en ollut saanut sitä yhdistettyä korttiin. Sitten keksin leikata siitä kaksi tähteä ja liimata ne kortin sisälle ja takakanteen.(Viimeisessä kuvassa vielä ylläri pussukan sisältö.)

Minun lisäkseni tässä ringissä askartelee Eemeli, Granne ja Anemone. Seuraavat matskut lähetänkin minä ja ne jo odottavat tuolla lähes valmiina (leimakuvat puuttuvat, koska sain vasta tänään kunnon musteet).

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Arvontaa tarjolla

Anne on muuttanu bloginsa bloggeriin ja pitää sen kunniaksi arvonnan. Käykäähän osallistumassa. Aikaa on 31.8. saakka.

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Vielä muutama viikonlopun tuotos

Näitä postauksia tulee nyt tänään sitten ihan koko hiljaisen kesän edestä. No ei nyt ihan.


Tämän kortin tein KK:n kesähaasteeseen, jossa aiheena oli lämmin kesäyö. Minulle tuli mieleen terassit ja juhliminen (jota en kyllä itse kesän aikana ehtinyt harrastamaan oikeastaan kertaakaan). 3D-tarroilla kohotetun tytön taakse liimasin kimmeltävää tarraa, jonka leikkasin tytön muotoon hieman isommaksi.Tämän kortin tein KK-haasteeseen, jonka aihe oli KIITOS. Tästä tuli omasta mielestäni aika ihana. Tuo pitsihörselö kuvan ympärillä vaati saada seurakseen hiukan "blingblingiä".Magnoliahaaste #62 - KESÄLOMAMagnoliahaaste on ollu kesälomalla ja loman ajaksi oli annettu KESÄLOMA aiheinen haaste. Tässä minun korttini haasteeseen.


P*skarteluhaaste #102 - Koristele tagi


Pitkästä aikaa p*skishaasteessa mukana. Haasteena oli koristella tagi ja minä päätin kokeilla tällä kertaa jotain jouluista. Olen tähän melkoisen tyytyväinen, sillä se on lähes sellainen kuin alustavissa suunnitelmissanikin.

Tein tuon "joulutähden" ihan itse. Hyvin sopii lumihiutaleleikkuri kukkienkin tekoon. Näitä kukkia voisi tehdä muihinkin tämän vuoden kortteihin.

Luonnoksia virikkeeksi tarvitseville

Tässä taannoin väkertelin itselleni virikkeeksi luonnoksia. No yhtään niistä en ole käyttänyt, mutta ajattelin nyt lisätä ne tänne blogiin, jos vaikka niistä on jollekulle muulle apua. Näitä siis saa käyttää. Luonnoksissa olevat tähdet on siis koristeiden paikkoja. Muokatakin saa, nämä kun ovat vain kokeeksi tehtyjä.


Luonnos 1
Luonnos 2
Luonnos 3
Luonnos 4

Olisi kovin mukavaa, mikäli julkaiset jossain luonnokseni pohjalta tehdyn kortin, että linkittäisit maininnan blogiini.

lauantai 6. elokuuta 2011

Puettu leimakuva


Osallistuin tällä kortilla KK:n haasteeseen, jossa aiheena oli KESÄ. Ajatukseni kesästä tämän kortin myötä pyörivät pesistään pudonneissa linnunpoikasissa ja niissä pienissä onnettomissa jotka lentelevät ikkunoita päin.


Kortti on aika yksinkertainen ja pienen vahingon (onnistuin suttaamaan musteisen sormenjäljen leimakuvaan) kautta päätin kokeilla leimakuvan pukemista. Mielestäni ensimmäiseksi kokeiluksi onnistuin aika hyvin.


Leimasin on The Artful Stamperin "James". Sain joskus taannoin kk:n salaisten toiveiden kautta yhden tällaisen kuvan ja ihastuin Jamesiin niin paljon, etten ole raaskinut käyttää sitä mihinkään (olen pelännyt pilaavani ainokaiseni värittämällä tms.). Tässä kesällä sitten löysin leimasimen askartelukirppikseltä ja oli aivan pakko heti varata ja ostaa se. Tämä on siis todellakin ehdottomasti suosikkini kaikista leimoistani.


Lopuksi vielä lähikuvaa puetusta Jamesista. Värittelen kuvat toistaiseksi vielä akvarelli puuväreillä ilman vettä, mutta ProMarkerit on jo ostettu kokeilua varten ja harjoittelen niillä värittämistä heti, kun vaan aikaa löytyy.

perjantai 5. elokuuta 2011

Hupsista, onkin jo elokuu..


Taitaa olla aika lopetella tätä blogihiljaisuutta. Muutto on onnistuneesti takana ja suurin osa tavaroista paikoillaan (vielä pitkään on varmasti tavaraa joka hakee omaa paikkaansa). Eilen sain askarteluhuonettakin raivattua sen verran, että mahduin kortteilemaan. Yllä oleva vuoden ensimmäinen joulukortti syntyi KK:n ilmatteeks haasteeseen, jossa piti leikata kuva lehdestä tai mainoksesta. Aivan ihanaa on askarrella, kun on oma tila ja kaikkea ei tarvitse kerätä pois, kun työ on valmis.


Peto on sopeutunut muuttuneeseen elinympäristöönsä melko hyvin. Ja onkin ainoa joka on osannut ja voinut ottaa rennosti muuttolaatikoiden ja hässäkän keskellä.