torstai 8. maaliskuuta 2012

Vuoden ensimmäiset..

Ihan alkuun on sanottava, että kyllä täällä ollaan hengissä. Alku vuosi vaan on ollut vähän takkuinen kortteilun, bloggaamisen ja oikeastaan kaiken muunkin suhteen. Kiitos kuitenkin teille, jotka olette jaksaneet käydä kurkkimassa blogia, josko sittenkin täällä olisi jotain tapahtunut. Kävilaskuri on hiljaiselosta huolimatta raksuttanut jo yli 3000 käyntiä tälle vuodelle.


Kortteilu tosiaankin takkuaa. Vuoden ensimmäisen kortin väsäsin melkein pakosta. Kummityttöni täytti helmikuun lopulla yhden vuoden ja tottakai hän ansaitsi ihan itse tehdyn kortin. 


Päätin kokeilla helistinkortin tekemistä. Onnistuinkin siinä kohtuu hyvin, ainut että innostuin nuiden sydänten kanssa hiukan liikaa, eivätkä ne heilu oikein kunnolla. No seuraavan kerran tiedän laittaa niitä hiukan vähemmän.


 Reunaan piirsin tikkaukset ja kulmaan muutama ruusu.


Ja tältä tämä vuoden ensimmäinen kortti näytti kokonaisuudessaan. Tuon paperin olen muuten joskus jostain saanut ja olen sitä pihistellyt kätköissäni. Nyt raaskin käyttää sen tähän.


Vuoden toisen kortin tein johonkin haasteeseen, mutta en sitten jaksanut (saanut aikaiseksi) osallistua. Leimasimen sain äidiltäni synttärilahjaksi. Tästä näkee, että inspis on todellakin hukassa ja askartelu takkuaa todenteolla.


Vuoden kolmanteen korttiin olen jo aikas tyytyväinen. Ehkä tämä tästä taas alkaa sujumaan. Leimasimen sain isommalta kummitytöltä synttärilahjaksi. (Niin tosiaankin olen tässä jo ehtinyt vanhentumaankin tänä vuonna.)


Kortti kaipasi jotain raikastusta, sen vuoksi tagi on valkoinen.Tämän kortin myötä toivotan kaikille
OIKEIN HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!!

1 kommentti:

  1. Hyvää naistenpäivää sinullekin.
    Ihana helistinkortti!
    Tuo alimmainen enkelikortti on aivan mahtava. Tykkään ihan täpöillä!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.