keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesäloman ensimmäinen viikko..

..ja varaslähtö ennen sitä.


Ennen loman alkua oli töissä kahden viikon päiväleirirutistus, jonka jälkeen minulla oli enää yksi työpäivä (maanantai), mutta oikeastaan otin lomaan varaslähdön jo heti, kun päiväleiri oli paketissa.

Päiväleirin loputtua hurautimme Tuuriin, Keskisen kyläkauppaan. Tarkoitus eii ollut ostaa mitään ihmeellistä, mutta ainahan sinne saa "puoli omaisuutta" jättää kassalle. 

Paluu matkalla pysähdyimme Virroilla kuvaamaan. Yläkuvan kaunis paikka osui kohdalle oikeastaan vahingossa, kun ei edes kunnolla näkynyt tielle. Vaan pysähdyimme ajatuksella "tuolla on vettä, pysähdytään tähän". Pientä polkua kippittelin alas rantaan ja olin oikeasti aika sanaton luonnon kauneuden edessä.


Seuraavana päivänä hurautimme Huittisiin kannustamaan kaveriamme Jokkiskisoissa (no kovin voitokas ei kaverin kisapäivä ollut, mutta saimme kuunnella "romuautojen" pärinää ja nauttia auringosta).


Jokkis on yksi yhdistävä tekijä minun ja miesotukseni välillä. Mieheni on aiemmin itse ajanut (ja mahdollisesti tulevaisuudessa jälleen) ja minä olen tavallaan "kasvanut jokkisvarikolla", kun siihen aikaan lähes puoli sukuani harrasti jollain tavalla autourheilua. 


***


Juhannukseksi suuntasimme taas kulkumme Englantiin. Tälläkin kerralle lensimme Lontooseen. Matkalla Lontoosta Gillinghamiin (jossa vietimme ensimmäisen yön), meitä kuskanneiden kaveriemme auto päätti hajota moottoritiellä. Muutaman tunnin odottelun jälkeen saimme kuitenkin paikalle ystävällisen hinausauton ja pääsimme sen kyydissä perille. 


Saapumispäivänämme sää Englannissa oli sateinen. 

Katukuva Gillinghamista.


Seuraavana päivänä matkasimme Gillinghamista Selseyhin, jossa taasen vietimme aikaa dartsin parissa. 


Saavuttuamme Bunn Leisure karavaanialueelle ilma oli todella tuulinen. Merellä näkyin n. 2-3 metrisiä aaltoja, jotka löivät voimalla rantaan ja roiskivat vettä todella pitkälle. Kuvan kaiteelta mereen on matkaa n. 10 metriä. 


Bunn Leisure alue on melko viihtyisä. Majoitus alueella on alla olevan kuvan mukaisissa vaunuissa. Nämä hökkelit ovat sisältä kuin hyvin varustettuja lomamökkejä, tässä meidän vaunussa oli kaksi mahuuhuonetta, keittiö, olohuone ja kaksi vessaa ja suihku. Näitä hökkeleitä on alueella luultavasti pari tuhatta.


 Alueella on myös kaikenlaisia palveluita; ravintoloita, kauppoja, leikkipaikkoja, pieni huvipuisto ja taisipa siellä olla myös kampaajakin. Alue on todella laaja ja siellä kulkee ilmainen bussi, jolla mekin miehen kanssa ihan huviksemme ajelimme ja koitimme "kartoittaa" alueen todellista kokoa. ***


Paluumatkalla lentosää oli aivan loistava. Sain kuvattua koneen ikkunasta Englannin rannikkoa ja eilen illalla miehen kanssa paikansimme kuvan Googlen karttapalvelun avulla.


Tällaista siis on tullut touhuttua kesäloman alkupuolella. Tätä ensimmäistä loma jaksoa on onneksi jäljellä vielä 2 ja puoli viikkoa, sillä en todellakaan olisi vielä valmis palaamaan töihin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.