keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Sarin samat materiaalit, kuva + teksti, 5/4


Sarin rinkula lähti toiselle kierrokselle ja nyt koitamme pitää lähetysjärjestyksen kuosissa. Elikkäs viidennet materiaalit tulivat Noralta. Kuoren avattuani ihmettelin, kun ei materiaalien joukossa ollut kuvaa ollenkaan, mutta ajattelin, että niinhän nämä ringit menee, että tehdään kortti siitä mitä annetaan. Toisten kortteja kurkkiessani huomasinkin, että muilla oli ihana tirpunen leimattuna, miun kuoresta kaveri oli vaan lentänyt jo johonkin lämmittelemään. No Nora kyllä lähetti minulle kuvat jälkikäteen (kiitos käytän ne johonkin toiseen), mutta ehdin kortin tehdä jo ilman kuvaa, eikä se näinkään ole hassumpi. Papereita kuoressa oli ihanan paljon, jopa viisi erilaista ja halusin ne kaikki korttiin, niinpä napsuttelin uudella leikkurillani papereihin nätit reunat. Yhden paperin jätin ylhäältä auki ja väkertellin sinne sitten tuommoisen tagin. 


Outi oli tehnyt materiaaleista aivan ihanan kortin, jollaista on jossain vaiheessa ihan pakko kokeilla.

3 kommenttia:

  1. Aivan erinomainen idea! Tuloksena hieno kortti ja tähän ideaan voisi napsia tuolta silppulootastakin materiaa.. Luovuus voimissaan, :))

    VastaaPoista
  2. Todella kiva idea ja kaunis toteutus, hieno reunaleikkuri sinulla! Sori vielä tipujen unohdus ja onneksi lensivät perille asti lopulta. :)

    VastaaPoista
  3. Totta, näinkin tämä toimii tosi hyvin; kauniisti "syksymaisemallinen" asettelu!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit lukaisemassa höpinöitäni.